Στη φυλακή ο καθηγητής που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικου με αναπηρία

Στη φυλακή ο καθηγητής που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικου με αναπηρία

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 62χρονος εν ενεργεία καθηγητής, φιλόλογος, ο οποίος κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση ενός 15χρονου σήμερα αγοριού με αναπηρία.

Ο καθηγητής, που κρίθηκε προφυλακιστέος με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, συνελήφθη μετά από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κατ' εξακολούθηση, κατά μόνας και από κοινού.

Η υπόθεση του καθηγητή, ο οποίος υπηρετεί σε σχολείο Μέσης Εκπαίδευσης στο Περιστέρι, ήρθε ενώπιον των Αρχών μετά από καταγγελία των γονέων του αγοριού, το οποίο τους μίλησε για την επί επτά χρόνια κακοποίηση του από τον κατηγορούμενο. Οι αρχές εξετάζουν την υπόθεση με προσοχή καθώς το αγόρι φέρεται να κατέθεσε πως σε μία περίπτωση κακοποιήθηκε από τον καθηγητή παρουσία άλλων τεσσάρων ατόμων.

Για την υπόθεση του καθηγητή έχουν ήδη εκκινήσει από το υπουργείο Παιδείας οι διαδικασίες για να τεθεί σε αργία, με εντολή της υπουργού Νίκης Κεραμέως.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3bxhAGe
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη