ΕΥΔΑΠ: Χωρίς νερό θα μείνουν όλη νύχτα περιοχές της Σαλαμίνας

intime

Η ΕΥΔΑΠ ανακοίνωσε πως θα πραγματοποιήσει εργασίες, με αποτέλεσμα να υπάρξει πτώση της πίεσης του νερού σε όλες τις περιοχές της Σαλαμίνας όλο βράδυ της Τρίτης, 2 Φεβρουαρίου, ενώ θα υπάρξει και πλήρης διακοπή, σε περιοχές που βρίσκονται σε υψόμετρο άνω των 80 μέτρων.

Η διάρκεια των εργασιών θα είναι από τις 20.00μ.μ το βράδυ της Τρίτης 2 Φεβρουαρίου, έως και τις 11.00π.μ το πρωί της Τετάρτης 3 Φεβρουαρίου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΥΔΑΠ:

«Η ΕΥΔΑΠ ανακοινώνει ότι, λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών σε κεντρικό τροφοδοτικό αγωγό ύδρευσης, θα σημειωθεί πτώση της πίεσης έως και πλήρης διακοπή της παροχής του νερού σε όλες της περιοχές της Νήσου Σαλαμίνας που βρίσκονται σε υψόμετρο εδάφους άνω των 80 μέτρων.

Διάρκεια: από τις 8.00 το βράδυ της Τρίτης 2 Φεβρουαρίου έως και τις 11.00 το πρωί της Τετάρτης 3 Φεβρουαρίου.

Επισημαίνεται ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ελαχιστοποίησης της διάρκειας των εργασιών και επαναφοράς της υδροδότησης.»



via Ειδήσεις https://ift.tt/3cwZG8K
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη