Λαμία: Ο Γιώργος Κοτρωνιάς με εκπροσώπους των φορέων του αναπηρικού κινήματος

Ο βουλευτής Φθιώτιδας Γιώργος Κοτρωνιάς με εκπροσώπους των φορέων του αναπηρικού κινήματος στη Λαμία: 

Μετά την ψήφιση του νόμου για τη δημιουργία Εθνικής Αρχής Προσβασιμότητας για τα Άτομα με Αναπηρία ζήτησα και συναντήθηκα με εκπροσώπους των φορέων του αναπηρικού κινήματος στο νομό και αφ’ ενός τους ενημέρωσα για τις καινοτομίες του νέου νόμου, σε σχέση με τη διευκόλυνση της πρόσβασης των ΑμεΑ, τις νομοθετικές παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες που έχω λάβει ο ίδιος και τα αποτελέσματά τους και αφ’ ετέρου κατέγραψα τις προτάσεις τους σε ειδικά θέματα που απασχολούν τα ΑμεΑ της περιοχής μας.

Συναντήθηκα με την Πρόεδρο της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Στερεάς Ελλάδας, μέλος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, κ. Κωνσταντίνα Τσώνου, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Φθιώτιδας κ. Λεωνίδα Μίχο και τον παλαιό συνεργάτη και πρωτοπόρο του αναπηρικού κινήματος  κ. Δημήτρη Καλαμάτα, Πρόεδρο του Συλλόγου Παραπληγικών Λαμίας.

Δεσμεύθηκα να μεταφέρω στα αρμόδια Υπουργεία τα  ζητήματα που συζητήσαμε και να προσπαθήσω στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μου για την επίλυσή τους.

Ο αγώνας για την προσβασιμότητα των ΑμεΑ είναι συνώνυμος με τον αγώνα όλων μας να κάνουμε την κοινωνία μας δίκαιη και πολιτισμένη, για αυτό είναι κοινός και θα συνεχιστεί από όλους γιατί μία πολιτισμένη κοινωνία είναι αυτή που εξασφαλίζει ίσες ευκαιρίες σε όλα ανεξαιρέτως τα μέλη της.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη