Μεταφορά πολιτών με προβλήματα μετακίνησης στα κέντρα εμβολιασμού από τον Δήμο Αθηναίων

Μεταφορά πολιτών με προβλήματα μετακίνησης στα κέντρα εμβολιασμού από τον Δήμο Αθηναίων

Στην διαρκή προσπάθεια του Δήμου Αθηναίων για την εξυπηρέτηση, τη φροντίδα και την προστασία των ευπαθών και ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού της πόλης, το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι Plus» διευρύνει τις δράσεις του και συνδράμει τους ηλικιωμένους, τα άτομα με κινητικά προβλήματα αλλά και τους μοναχικούς συμπολίτες μας, στη μετακίνησή τους, προς και από τα εμβολιαστικά κέντρα.

Το «Βοήθεια στο Σπίτι Plus» που ενισχύθηκε από το πρώτο κύμα της πανδημίας και παρέχει γεύματα, είδη πρώτης ανάγκης και φάρμακα σε όσους Αθηναίους δυσκολεύονται να βγουν από το σπίτι, προσαρμόζει τη λειτουργία του στις ανάγκες που ανακύπτουν ώστε να εξυπηρετούνται οι πολίτες που χρειάζονται βοήθεια, αλλά και να τηρούνται τα προγραμματισμένα ραντεβού για την εύρυθμη λειτουργία των εμβολιαστικών κέντρων.

Μέσω της Τηλεφωνικής Γραμμής Υποδοχής Κοινωνικών Αιτημάτων του Δήμου Αθηναίων, 210 3428745 , οι κάτοικοι της Αθήνας που αδυνατούν να μετακινηθούν, μπορούν να εξυπηρετηθούν. 

 



via Ειδήσεις https://ift.tt/3aXkrbn
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη