Χείμαρρος η Ναταλία Γερμανού για τον Δημήτρη Λιγνάδη

Χείμαρρος η Ναταλία Γερμανού για τον Δημήτρη Λιγνάδη

«Μπορεί κάποιος να τα θέλει όλα, να τα διεκδικεί όλα, αλλά όχι με την βία», ξεκαθάρισε η Ναταλία Γερμανού, σε νέα παρέμβασή της αναφορικά με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος συνελήφθη εχθές.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής της η αγαπημένη παρουσιάστρια αναφέρθηκε στις εξελίξεις της υπόθεσης, ενώ παρουσίασε και ένα απόσπασμα από παλαιότερη τηλεοπτική εμφάνιση του καλλιτέχνη, στην οποία μιλούσε -μεταξύ άλλων- για την κτητικότητα που αγαπά στον έρωτα.

Πιο συγκεκριμένα, τότε, ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε δηλώσει μέσα σε όλα πως «στον έρωτα είμαι κτητικός. Θέλω μόνο τα πάντα. Δεν θέλω πολλά. Για μένα ο έρωτας γράφεται με Ε κεφαλαίο. Για μένα ο έρωτας δεν το έχει σε medium. Βγαίνει μόνο σε XL. Δεν υπάρχει medium στον έρωτα».

«Το τα θέλω όλα δεν γίνεται με την βία»

Ωστόσο, αμέσως μετά την προβολή του αποσπάσματος, η Ναταλία Γερμανού δεν μάσησε τα λόγια της!

«Αυτού του είδους η κτητικότητα, η απληστία, το 'τα θέλω όλα' θα μπορούσε ενδεχομένως και κάτω από τελείως διαφορετικές συνθήκες να είναι αποδεκτή. Πολλές φορές οι άνθρωποι λέμε πως τα θέλουμε όλα στη δουλειά μας ή στον έρωτα. Αρκεί αυτό το 'τα θέλω όλα' να μη γίνεται με την βία. Αυτή είναι η ειδοπιός διαφορά» είπε.

«Μπορεί κάποιος να τα θέλει όλα, να τα διεκδικεί όλα, αλλά όχι με την βία. Υπάρχουν τρόποι και τρόποι διεκδίκησης» κατέληξε η παρουσιάστρια.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3pFXU8m
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη