Το αστικό και ημιαστικό περιβάλλον του Δήμου μας (Λαμίας) διψά για πράσινο

Στην 1η εικόνα (αριστερή) βλέπουμε τη διαχρονική εγκατάλειψη και δημοτική ασυνειδησία, ενώ στη δεύτερη παρατηρούμε το συνειδητό υπαίθριο έκτρωμα, το κόστος του οποίου  φαντάζομαι θα ανήλθε σε πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Κοινός παρανομαστής και στις δύο εικόνες (υπαίθριοι χώροι νοτιοδυτικά του Jumboo) η παντελής έλλειψη δέντρων και υπαίθριων καθισμάτων (παγκάκια)

Συνδημότισσες και συνδημότες διαδικτυακοί φίλοι μου, το αστικό και ημιαστικό περιβάλλον του Δήμου μας (Λαμίας) διψά για πράσινο, πολύ πράσινο.

Να εγκαταλειφθούν, λοιπόν, οι κοστοβόρες και # μελετημένες # υπερβολές στη διαμόρφωση των δημοτικών υπαίθριων χώρων και να επιλεγούν απλές, ανθρώπινες και γεμάτες πράσινο λύσεις, που το κόστος τους δεν θα υπερβαίνει το κόστος της δημοτικής εργασίας (επιχωματώσεις-διαμορφώσεις, δενδροφυτεύσεις και κατασκευή παγκακιών)

Η δημοσίευση αυτή υπέχει και θέση επιστολής- παράκλησης προς τη Δημοτική Αρχή. 

ΥΓ. Φίλος που επισκέφθηκε τη πόλη μας, εκτός από τα θετικά, παρατήρησε ότι η πόλη είναι αφιλόξενη στους επισκέπτες της, από τη παντελή έλλειψη παγκακιών.

Παναγιώτης Μπρόμης

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη