Σενάρια για προανακριτική ή εξεταστική για τις τηλεοπτικές άδειες: «Έρχεται η ώρα και γι' αυτό» λέει ο Λιβάνιος

INTIME

Φούντωσε τα σενάρια περί σύστασης προανακριτικής ή εξεταστικής επιτροπής για τυχόν ευθύνες της προηγούμενης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες μια φράση του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ, Θεόδωρου Λιβάνιου στην Ολομέλεια της Βουλής απαντώντας στις κατηγορίες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την ΕΡΤ.

Αφου ο κ. Λιβάνιος άσκησε οξεία κριτική στις παθογένειες της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης επί ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για μια «αριστερά που επιχείρησε να ελέγξει τα μέσα», με «κεντρικούς παρουσιαστές πού έδιναν εντολές πόσο θα μιλάνε οι υπουργοί», και με «διαγωνισμούς με βοσκοτόπια» είπε χαρακτηριστικά «Έρχεται η ώρα και για αυτό».

Υπεραμύνθηκε δε των χειρισμών της παρούσας διοίκησης του Ραδιομεγάρου, λέγοντας ότι για πρώτη φορά η ΕΡΤ έχει αναβαθμιστεί ποιοτικά, έχει δελτίο ειδήσεων που μπορείς να το δείς και έχει βάλει στην άκρη λογικές και νοοτροπίες το παρελθόντος.. Για το περίφημο «χαρτάκι οδηγιών» αντέτεινε ότι επι ΣΥΡΙΖΑ όταν όλα τα μέσα έπαιζαν εικόνες με τις διακοπές του πρώην πρωθυπουργού μετά την τραγωδία στο Μάτι, για την ΕΡΤ το γεγονός ήταν σαν να μην είχε συμβεί ποτέ.

Τέλος για την κακοκαιρία, ο κ Λιβάνιος επεσήμανε ότι η κυβέρνηση δρά προληπτικά και το ίδιο έκανε και με το θέμα του κλεισίματος της Εθνικής Οδού και αναρωτήθηκε αν ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να εγκλωβιστούν άνθρωποι μέσα στα αυτοκίνητα τους. «Ουδέποτε είπαμε ότι στην διαχείριση του χιονιά είμαστε απολύτως ικανοποιημένοι» συνέχισε ο κ Λιβάνιος και μίλησε για προνοητικότητα της κυβέρνησης στο να προστατευθούν ανθρώπινες ζωές.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3k19JVl
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη