Ζέτα Δούκα: Τα θύματα δεν έχουν χρώματα, ούτε κόμματα

Facebook Ζετα Δούκα

«Τα θύματα δεν έχουν χρώματα, ούτε κόμματα, ούτε αποσιωπητικά, ούτε ερωτηματικά. Μόνο θαυμαστικά!», έγραψε η Ζέτα Δούκα στο Instagram καθώς τις τελευταίες μέρες οι πολιτική κοντρα γύρω από τις υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης και βιασμού με φόντο τον κόσμο του θεάματος «φουντώνει».

Η ηθοποιός Ζέτα Δούκα αποτελεί ένα από τα πρόσωπα – κλειδί για όσα αποκαύπτονται τις τελευταίες μέρες σχετικά με όσα συμβαίνουν στο χώρο του θεάματος. Ήταν από τις πρώτες ηθοποιούς που προχώρησαν σε καταγγελίες εναντίον ηθοποιού – σκηνοθέτη για λεκτική και σωματική βία, κατά τη διάρκεια συνεργασίας που είχαν στην θεατρική παράσταση "Closer".

Από τότε, η Ζέτα Δούκα βρίσκεται στο πλευρό όλων των θυμάτων και καθημερινά μέσα από αναρτήσεις της στό προφίλ της στο Instagram, τοποθετείται εκφράζοντας ανοιχτά την άποψή της για όσα καταγγέλονται.

Η δήλωσή της αυτή αναρτήθηκε μετά τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη. 

Όπως αναφέρει:

«Η αλήθεια δεν έχει χρώματα. Έχει μόνο φως. Η βία δεν έχει χρώματα. Έχει μόνο σκοτάδι. Τα θύματα δεν έχουν χρώματα, ούτε κόμματα, ούτε αποσιωπητικά, ούτε ερωτηματικά. Μόνο θαυμαστικά! Και χρειάζονται τη λογική, τη στήριξη, την αγάπη και την αγκαλιά μας. Μόνο».

κειμενο

 



via Ειδήσεις https://ift.tt/3btQG27
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη