Νέα μαρτυρία γροθιά στο στομάχι από ηθοποιό: Υπήρχε σκηνοθέτης που εξυμνούσε την παιδοφιλία

pixabay

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης στον χώρο της Τέχνης. Σύμφωνα με νεότερη μαρτυρία που σήμερα βλέπει το φως της δημοσιότητας ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι γνώριζε ότι  υπήρχε σκηνοθέτης που εξυμνούσε την παιδοφιλία. Επίσης, δήλωσε ότι έχει πέσει και ο ίδιος θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης.

Συγκεκριμένα μιλώντας στο Tlive ο ηθοποιός Γιώργος Γαρνάβος, σημείωσε ότι εδώ και χρόνια υποστηρίζει ότι έπρεπε να ασχοληθούμε με τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στο θέατρο. «Δεν θέλω να καταδικάσω, ούτε να υποθάλψω κανέναν. Δεν θέλω να πω ονόματα» αναφέρει.

«Έχω ενδείξεις ότι ενήργησε ώστε να μην πάρω πολλές δουλειές στο χώρο»

Μάλιστα, και ο ίδιος έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση αφού υπήρξε σκηνοθέτης που τον κλείδωσε το καμαρίνι του για να μείνουν μόνοι με σκοπό να συνευρεθούν ερωτικά. Ο ηθοποιός μίλησε και για μία περίπτωση στην οποία την είχαν εκβιάσει και μετά ποτέ δεν πήρε ποτέ τον ρόλο.

«Έχω ενδείξεις ότι ενήργησε ώστε να μην πάρω πολλές δουλειές στο χώρο» λέει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός. «Και αυτό συμβαίνει σε πολλούς και πολλές» συμπληρώνει.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση της Τατιάνας Στεφανίδου, ο κ. Γαρνάβος επιβεβαίωσε ότι υπήρχε σκηνοθέτης που εξυμνούσε την παιδοφιλία. «Αυτό που άκουσα τότε, ήμουν και νέος, θεώρησα ότι ήταν αστείο ή κάτι άλλο και δεν κατάλαβα.

Με την πάροδο του χρόνου ίσως κατάλαβα, αλλά δεν έχει σημασία γιατί δε θέλω να κατονομάσω», λέει.via Ειδήσεις https://ift.tt/2ZZbKYR
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.