Νίκος Παπαθανάσης: Προτεραιότητα έχει η εκπαίδευση

intime

Αν το επιτρέψουν τα δεδομένα, το επόμενο θέμα που θα συζητηθεί θα είναι τα σχολεία. Σύμφωνα με τους ειδικούς κρίνεται η κινητικότητα τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης.

Ακόμη ανέφερε πως οι πολίτες αλλά και οι καταστηματάρχες τηρούν τα μέτρα ενώ την Πέμπτη αναμένουμε να εξεταστούν εκ νέου τα δεδομένα και εφόσον επιτραπεί νέα κινητικότητα, πιθανότατα θα αφορά τα σχολεία.

Αναφορικά με το νέο μέτρο για τα καφέ και τα take away, όπου πρέπει οι πελάτες να απομακρύνονται από τα καταστήματα είπε πως δεν είναι ευθύνη του καταστηματάρχη το απέναντι πεζοδρόμιο, αλλά θα πρέπει να τηρηθούν τα μέτρα από τα καταστήματα στους χώρους ευθύνης τους.

Σχετικά με τον κλάδο της εστίασης ο αναπληρωτής υπουργός είπε πως έχει σπουδαιότητα, αλλά δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να αναφερθεί σε πιθανό άνοιγμα όπως έχουν τα πράγματα.

Ακούστε ολόκληρη τη συνομιλία όπως έγινε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3j7Q0mD
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη