Στο νοσοκομείο παραμένει ο Πέτρος Φιλιππίδης, τα νεότερα για την υγεία του

Στο νοσοκομείο παραμένει ο Πέτρος Φιλιππίδης, τα νεότερα για την υγεία του

Στο νοσοκομείο εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο γνωστός ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος εισήχθη το απόγευμα της Τετάρτης (3/2) σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας με συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης ένιωσε μία δυσφορία και η σύζυγος του με το ιδιωτικό της αυτοκίνητο τους μετέφερε σε γνωστό θεραπευτήριο στα βόρεια προάστια.

Η οικογένεια, το απόγευμα της ίδιας μέρας, έβγαλε επίσημη ανακοίνωση ενημερώνοντας για την κατάσταση της υγείας του. Μέχρι στιγμής, το νοσοκομείο δεν έχει εκδώσει κάποιο ιατρικό ανακοινωθέν.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα», ο γνωστός ηθοποιός παραμένει στο νοσοκομείο και έχει δίπλα του όλη την οικογένειά του.

Σαφής εικόνα για το πότε θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο δεν υπάρχει, καθώς θα πρέπει να γίνουν μερικές ακόμα εξετάσεις για να διαπιστωθεί τι ακριβώς θέμα έχει με την καρδιά του.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης ίσως επιστρέψει την ερχόμενη Τρίτη στα γυρίσματα της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», τα οποία εξαρχής ήταν προγραμματισμένα, αλλά τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο.

Η σειρά προβάλλεται καθημερινά από την ΕΡΤ.via Ειδήσεις https://ift.tt/2YSLsY2
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.