Γεωργιάδης: Αν ξεφύγει η πανδημία στην Αττική, μπορεί να λάβει άσχημες διαστάσεις

Γεωργιάδης: Αν ξεφύγει η πανδημία στην Αττική, μπορεί να λάβει άσχημες διαστάσεις

«Η μεγαλύτερη ανησυχία αφορά την Αττική, καθώς ζει ο μισός πληθυσμός της χώρας, αν ξεφύγει η πανδημία μπορεί να λάβει πολύ άσχημες διαστάσεις», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, μετά τη δήλωση Κικίλια ότι αν δεν είναι καλά τα σημερινά επιδημιολογικά δεδομένα θα εισηγηθεί γενικό lockdownαν δεν είναι καλά τα σημερινά επιδημιολογικά δεδομένα θα εισηγηθεί γενικό lockdown στον νομό Αττικής.

Είπε επίσης ότι οι αποφάσεις ανακοινώνονται κεντρικά και θεσμικά και πως δεν γνωρίζει τι ακριβώς τι θα είναι το γενικευμένο lockdown, καθώς η χώρα βρίσκεται ούτως ή άλλως σε lockdown:

«Η διαφορά τύπου Μαρτίου με σήμερα είναι κλειστά σχολεία και όχι click away στην αγορά, δεν βλέπω κάποια άλλη διαφορά. Αν αυτό εισηγηθεί ο υπουργός, τι να σας πω. Εμείς στο υπουργείο Ανάπτυξης έχουμε άλλες ανησυχίες, ο καθένας όμως βλέπει τον τομέα της ευθύνης του, δεν το λέω κριτικά, λογικό είναι».

Ο κόσμος της αγοράς έχει τηρήσει τα μέτρα

Ο κ. Γεωργιάδης συμπλήρωσε ότι κατά τη δική του γνώμη ο κόσμος της αγοράς έχει τηρήσει απαρέγκλιτα τα μέτρα και το click away δεν έχει επιβαρύνει την κίνηση.

Μετά την εισήγηση θα ανακοινωθούν νέα μέτρα

Ο υπουργός Ανάπτυξης ανέφερε ότι αφού γίνει η εισήγηση θα γίνει συζήτηση και θα ανακοινωθούν τα μέτρα.

Τόνισε επίσης ότι θα είναι καλό να δοθεί και λίγος χρόνος για συζήτηση των μέτρων, για να μην υπάρξει ξανά πισωγύρισμα και εικόνα που δεν είναι σωστή, δίνοντας την ευκαιρία στην αντιπολίτευση να λέει διάφορα.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3rEZV5V
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη