Λαμία: Ο Παπαϊωάννου μίλησε για το ματς με την ΑΕΛ κι αναφέρθηκε σε έγκλημα…


Λαμία: Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας της Φθιώτιδας τόνισε ότι θα είναι έγκλημα αν δεν κατοχυρωθεί υπέρ της το ματς με την ΑΕΛ.

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου μίλησε στο Star Κεντρικής Ελλάδος για τον αγώνα με την ΑΕΛ, που δεν διεξήχθη το περασμένο Σάββατο.

Ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας ανέφερε: «Η ομάδα μας προετοιμαζόταν όλη την εβδομάδα γι’ αυτό το παιχνίδι, ήμασταν σίγουροι ότι θα τον κερδίζαμε και σήμερα ο βαθμολογικός πίνακας θα ήταν τελείως διαφορετικός. Η διαφορά μας από την Λάρισα θα είχε ανέβει στους πέντε βαθμούς.

Το μεσημέρι ενημερωθήκαμε πως η ομάδα της Λάρισας είχε πρόβλημα με τα δελτία, και όπως ξέρουν όλοι οι νόμοι του ποδοσφαίρου είναι σοβαροί, δεν υπάρχει ξέχασα, δεν είδα, παρέλειψα, επομένως δεν γίνεται να πάρεις δελτία αν δεν είσαι οικονομικά ενήμερος. Λογικό η ΕΠΟ να της πάρει τα δελτία πίσω.

«Η Λαμία δεν έχει καμία ευθύνη για την αναβολή, θέλαμε να διεξαχθεί κανονικά το παιχνίδι, ήμασταν σίγουροι ότι θα νικήσουμε, εφόσον όμως τα πεπραγμένα δεν αλλάζουν, εμείς θα διεκδικήσουμε τους βαθμούς που μας στερηθήκαν. Όλα τα άλλα είναι για λαϊκή κατανάλωση».

Σ’ ερώτηση για το αν δείχνει κάτι η πληρωμή της ακάλυπτης επιταγής που έγινε από την ΑΕΛ, ο ιδιοκτήτης της Λαμίας απάντησε: «Είναι δύο τα πιο πιθανά σενάρια, είτε καταλάβανε το λάθος τους, είτε επιζητούσαν να πάει έτσι ώστε το παιχνίδι να μετατεθεί σε άλλη ημερομηνία την οποία θεωρούσαν πως η ομάδα τους θα είναι σε καλύτερη κατάσταση.

Όσο για το αν θα καταφέρει να παραμείνει η Λαμία στην κατηγορία τόνισε: «Το ποδόσφαιρο θέλει παραγοντισμό, φέτος κάνουμε μία προσπάθεια η ομάδα να μείνει στην κατηγορία, και εγώ με την σειρά μου αφιερώνω ατελείωτες ώρες για την ομάδα. Εάν παρθεί οποιαδήποτε άλλη απόφαση παρά η νίκη της ομάδας μας και οι τρεις βαθμοί, θα είναι για εμένα ποδοσφαιρικό έγκλημα».

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη