Βανδαλισμένος ο καταρράκτης της Υπάτης


Χθες το πρωί ένιωσα την ανάγκη να κάνω μια βόλτα στην υπέροχη φύση της Οίτης. Το χιόνι που υπήρχε στα μεγάλα υψομετρα δεν ήταν σύμμαχος, οπότε αποφάσισα να επισκεφτώ τους πρόποδες του βουνού. Όλοι οι Φθιωτες γνωρίζουμε την ομορφιά που μας δίνει απλόχερα αυτο το βουνό.

Το πιο όμορφο, φυσικά, σημείο είναι ο γνωστός καταρράκτης της Υπατης που βρίσκεται δίπλα στον δρόμο.

Λίγο πολύ όλοι γνωρίζουμε ότι εκτός από πανέμορφο φυσικό τοπίο είναι και ένα ωραίο κάδρο για τις φωτογραφίες που συνήθως βγάζουν τα ερωτευμένα ζευγαράκια. Και γιατί όχι θα μου πεις, δεν βρίσκει κανείς εύκολα τόσο ιδανικές συνθήκες για μια ωραία φωτογραφία.

Κάποιοι όμως αποφάσισαν να δείξουν ότι είναι πιο "ερωτευμενοι" από τους υπόλοιπους και φρόντισαν να το τονίσουν αυτό. Να μάθει όλος ο κόσμος την αγάπη τους βλέποντας τα τεράστια μπλε γράμματα που έχουν ζωγραφίσει με περίσσιο ταλέντο δίπλα ακριβώς από αυτόν τον πανέμορφο καταρράκτη.

Λίγο πιο δίπλα, η τοπική κοινότητα χάρισε στους περαστικούς ένα όμορφο χώρο, εναρμονισμενο στο περιβάλλον, που μπορεί κάποιος να καθίσει και να απολαύσει το μοναδικό γλυπτό που έχει δημιουργήσει η δύναμη του νερού.

Βέβαια, και εκεί κάποιοι αποφάσισαν να δηλώσουν ότι ανήκουν σε κάποια συμμορία, σέκτα, αδελφότητα... Δεν ξέρω τι άλλο. Εβαλαν την σφραγίδα τους πλατιά-πλατιά σε διάφορα σημεία για να είναι σίγουρο ότι όλοι θα το δουν. Προς υπεράσπιση, βέβαια, αυτοί ήταν πιο προσεκτικοί στην επιλογή χρώματος και ταίριαξε περισσότερο στον χώρο.

Μπράβο παιδιά, και εις ανώτερα!!!








Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη