Σία Αναγνωστοπούλου: «Εκκωφαντική η σιωπή της Μενδώνη για Λιγνάδη»

Σία Αναγνωστοπούλου: «Εκκωφαντική η σιωπή της Μενδώνη για Λιγνάδη»

Σοβαρά ερωτήματα για την στάση της αρμόδιας υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη γεννά η εκκωφαντική σιωπή που επέλεξε να κρατήσει γύρω από τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις της υπόθεσης Λιγνάδη, σύμφωνα με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή, η τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Σια Αναγνωστοπούλου.

Η κ Αναγνωστοπούλου, αφού αναφέρεται στα γεγονότα που οδήγησαν στη σύλληψη του πρώην επικεφαλής του Εθνικού Θεάτρου, ρωτά μεταξύ άλλων την υπουργό αν η απόφασή της επί τρεις εβδομάδες να επιβληθεί η σιωπή για την υπόθεση αυτή και άρα η ευθύνη της συγκάλυψης, ήταν αποκλειστικά δική της ευθύνη ή ενήργησε κατόπιν συνεννόησης με τον Πρωθυπουργό αλλά και ποιοι ήταν οι λόγοι δημοσίου συμφέροντος για τους οποίους καταργήθηκε η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και τοποθετήθηκε με απευθείας ανάθεση ο κ. Λιγνάδης στη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Τέλος, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ρωτά με βάση ποια νόμιμη και θεσμική διαδικασία εξετάστηκαν οι αποκαλύψεις και καταγγελίες, προκειμένου να δηλώσει η υπουργός ότι εξαπατήθηκε, όπως είπε στην πρόσφατη συνέντευξη της.



via Ειδήσεις https://ift.tt/2NSVfuY
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη