Σία Αναγνωστοπούλου: «Εκκωφαντική η σιωπή της Μενδώνη για Λιγνάδη»

Σία Αναγνωστοπούλου: «Εκκωφαντική η σιωπή της Μενδώνη για Λιγνάδη»

Σοβαρά ερωτήματα για την στάση της αρμόδιας υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη γεννά η εκκωφαντική σιωπή που επέλεξε να κρατήσει γύρω από τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις της υπόθεσης Λιγνάδη, σύμφωνα με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή, η τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Σια Αναγνωστοπούλου.

Η κ Αναγνωστοπούλου, αφού αναφέρεται στα γεγονότα που οδήγησαν στη σύλληψη του πρώην επικεφαλής του Εθνικού Θεάτρου, ρωτά μεταξύ άλλων την υπουργό αν η απόφασή της επί τρεις εβδομάδες να επιβληθεί η σιωπή για την υπόθεση αυτή και άρα η ευθύνη της συγκάλυψης, ήταν αποκλειστικά δική της ευθύνη ή ενήργησε κατόπιν συνεννόησης με τον Πρωθυπουργό αλλά και ποιοι ήταν οι λόγοι δημοσίου συμφέροντος για τους οποίους καταργήθηκε η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και τοποθετήθηκε με απευθείας ανάθεση ο κ. Λιγνάδης στη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Τέλος, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ρωτά με βάση ποια νόμιμη και θεσμική διαδικασία εξετάστηκαν οι αποκαλύψεις και καταγγελίες, προκειμένου να δηλώσει η υπουργός ότι εξαπατήθηκε, όπως είπε στην πρόσφατη συνέντευξη της.via Ειδήσεις https://ift.tt/2NSVfuY
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.