Συγκλονίζει κόρη ασθενούς με καρκίνο: Μία εφημερία Γολγοθάς στον «Ευαγγελισμό»

FACEBOOK

Με ανάρτηση της στο facebook, η κ. Εύη Ρίζου συγκλονίζει περιγράφοντας την ταλαιπωρία που πέρασε και τον κίνδυνο έκθεσης στον κορονοϊό, όταν έφτασε με ασθενοφόρο στον «Ευαγγελισμό» λόγω δύο λιποθυμικών επεισοδίων που είχε η καρκινοπαθής μητέρα της.

Ειδικότερα, το Σάββατο και ώρα 17:40 έφτασε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», το οποίο εφημέρευε.

Η μητέρα της - καρκινοπαθής - την ίδια μέρα, έχει δύο λιποθυμικά επεισόδια, με οξύ πόνο από το στήθος μέχρι το κεφάλι, δεν μπορούσε να μιλήσει, είχε πίεση 21 και παρουσίαζε σημάδια εγκεφαλικού.

Τότε ξεκίνησε ο μεγαλύτερος Γολγοθάς της.

Όπως περιγράφει στους διαδρόμους του νοσοκομείου δεν τηρούταν οι αποστάσεις παρόλο που ο κόσμος φορούσες τις μάσκες του. Η ταλαιπωρία ήταν δυσβάσταχτη για πολλούς λόγους.

Πρώτον για την ταλαιπωρία της ατελείωτης αναμονής μέχρι τη νοσηλεία της μητέρας της.

Η κ. Ρίζου περιγράφει την αναμονή για τα αποτελέσματα των εξετάσεων μέσα σε ένα «παγωμένο» νοσοκομείο.

Και αυτός είναι ο 2ος λόγος ταλαιπωρίας της ίδιας αλλά και της μητέρας της. Πόρτες και παράθυρα στον «Ευαγγελισμό» ήταν ανοιχτά ως προληπτικό μέτρο για την αποφυγή διασποράς κορονοϊού.

Επειδή, δηλαδή, ήταν αδύνατο να αποφευχθεί ο συνωστισμός, έμπαινε εξωτερικός αέρας για να μετριάσει τον κίνδυνο διασποράς. Ωστόσο, το «τσουχτερό κρύο» έκανε άπαντες στο νοσοκομείο να περνάνε μία εφιαλτική μέρα.

Πήγε για άλλο λόγο και κινδύνευσε να φύγει με κορονοϊό

Ο τρίτος και σημαντικότερος λόγος ταλαιπωρίας της, όμως, ήταν ο βαθμός που έβαλε σε κίνδυνο τη ζωή της η ίδια και οι υπόλοιποi που περιμέναν στους διαδρόμους.

Όπως περιγράφει, τα ύποπτα κρούσματα COVID ήταν δίπλα τους και όχι απομονωμένα.

«Μέχρι εκείνη την ώρα, θεωρούσα ότι τα περιστατικά Covid είναι τελείως απομονωμένα, μέχρι που ακούω την κυρία που ανέφερα προηγουμένως ότι περίμενε αποτελέσματα εξετάσεων, να μιλάει στο τηλέφωνο και να λέει σε δικό της άνθρωπο, ότι δεν αντέχει άλλο και θα πάει αλλού να κάνει το τεστ Κορωνοϊού.

Μετά από μία περίπου ώρα, νοσηλεύτηκε ως επιβεβαιωμένο κρούσμα, ενώ για πολλές ώρες ήταν κοντά στους υπόλοιπους.

Σίγουρα δεν ήταν η μόνη» ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια περιγράφει το παρακάτω περιστατικό:

«Σκέφτομαι ότι έχουμε δρόμο μπροστά μας και ανησυχώ πολύ για τη μητέρα μου, για μένα, αλλά και για όλους που βρίσκονται εκεί και περιμένουν, ότι μπορεί να κολλήσουμε Κορωνοϊό, αφού είμαστε δίπλα ο ένας στον άλλον, Άλλωστε, κατά διαστήματα ακούγεται: ''Κάντε στην άκρη'' περνάει περιστατικό Covid» και από δίπλα μας περνάνε τα φορεία».

H περιπέτεια της ολοκληρώθηκε 17 ώρες αργότερα με τη μητέρα της να νοσηλεύεται στις 10 και 30 το πρωί της Κυριακής.

Δείτε την πληρης ανάρτησή της στο facebook



via Ειδήσεις https://ift.tt/3qMKN6O
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη