Κωνσταντίνος Κερπινιώτης: Ολοκληρώθηκε και η τελευταία παρέμβασή μας στο Κοιμητήριο των Κοινοτήτων Αγίας Παρασκευής και Μεγάλης Βρύσης Λαμίας

Η τοποθέτηση του αντιδημάρχου Λαμιέων Κωνσταντίνου Κερπινιώτη:

Ολοκληρώθηκε και η τελευταία παρέμβασή μας στο Κοιμητήριο των Κοινοτήτων Αγίας Παρασκευής και Μεγάλης Βρύσης Λαμίας.

Αρχικά είχαμε κάνει 11 παρεμβάσεις συγκεντρώνοντας (57.500) kg μπάζα, κλαδέματα και πολλά άλλα!

Επιστρέψαμε για να τελειώσουμε κάποια θέματα και τελικά χρειάστηκαν άλλες 7 ημέρες για να απομακρύνουμε (26.600) kg μπάζα και (2.350) kg κλαδέματα! Δε νομίζω ότι άλλο κοιμητήριο θα ξεπεράσει αυτό το αρνητικό ρεκόρ.

Παρά το γεγονός ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος που καταφέραμε να παραδώσουμε το μέρος σε υποδειγματική κατάσταση, ώστε να τιμά πραγματικά τους χαμένους ανθρώπους μας, από την άλλη είμαι πολύ ανήσυχος γιατί όσο και αν προσπαθήσει ο Δήμος και οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων, αν δε σεβαστούν οι ίδιοι οι πολίτες το μέρος που αναπαύονται οι συγγενείς τους, θα το ξαναδούμε σύντομα σε άσχημη κατάσταση.

Σεβαστείτε σας παρακαλώ αυτούς τους ιερούς χώρους. Καλύτερα ακόμη και από το σπίτι σας. Δεν είναι απλά ένας χώρος που θάβουμε ψυχές. Είναι η τελευταία κατοικία αγαπημένων ανθρώπων σας/μας. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θέλετε να βρίσκονται σε σκουπιδότοπο; Βοηθήστε το έργο μας…Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προέδρους Γωγώ Καπούλα και Κώστα Αλαφροπάτη για την βοήθεια τους..... 

Συνεχίζουμε ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙEΩΝ!!!










Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη