Η απάντηση Καστάνη στις κατηγορίες Μουτίδου για «καρκίνους και ψόφο»

SCREENSHOT/ZAPPIT

Την απάντηση της σε όσα είπε η Σοφία Μουτίδου, έδωσε σήμερα το πρωί η Ελένη Καστάνη στην εκπομπή «Happy Day». Τόνισε πώς τίποτα από όλα αυτά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός Ελένη Καστάνη, συνομίλησε με τον δημοσιογράφο Μιχάλη Πλεμμένο και είπε ότι:

Δεν ισχύει αυτό, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και ότι δεν θέλει να απαντήσει για να μη δώσει αξία σε κάτι τέτοιο που δεν ισχύει.

Επίσης ότι προς το παρόν δεν σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον της Σοφίας Μουτίδου γιατί είναι σαν να δίνει υπόσταση σε αυτή την κατηγορία που δεν ισχύει.

Υπενθυμίζουμε πως η Σοφία Μουτίδου, μέσα από το λογαριασμό της στο Youtube, ανέφερε πως στη συνεργασία τους είχε περάσει πολύ άσχημα, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «μας είχε κάνει μαύρη τη ζωή πάνω στη σκηνή, είναι γνωστό μυστικό αυτό στον χώρο μας. Με καταριόταν τον καρκίνο να φέρετε, να ψοφολογήσετε όλες».



via Ειδήσεις https://ift.tt/2YBqFId
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη