«Ο Άγιος Εφραίμ έσωσε τον αδερφό μου»: Η εξομολόγηση της Σάσας Μπάστα

Facebook

Το καλοκαίρι είχε μπει στη ΜΕΘ και οι γιατροί μας είπαν πως έχει λιγότερο από 1% πιθανότητα να ζήσει.

Το γνωστό μοντέλο Σάσα Μπάστα μιλώντας στην τηλεόραση του ALPHA άνοιξε την καρδιά της για το θαύμα του Αγίου Εφραίμ που έσωσε τον αδερφό της ενώ νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Ασκληπιείου Βούλας.

«Ο αδερφός μου είναι η αδυναμία μου, το καμάρι μου. Μπορεί να είναι μεγαλύτερός μου αλλά εγώ τον προσέχω. Στα τέλη Αυγούστου αναγκαστήκαμε και μπήκαμε στη ΜΕΘ. Ο αδερφός μου παίρνει χρόνια αγωγή λόγω προβλήματος υγείας. Ευχαριστώ το Ασκληπιείο Βούλας και όλο το προσωπικό. Καταφέραμε και βρήκαμε κρεβάτι στη ΜΕΘ και οι γιατροί ξεκαθάρισαν πως είχε πιθανότητα να ζήσει κάτω από 1%. Τότε βρισκόμουν στη Μύκονο, γύρισα στην Αθήνα και οι γιατροί μου είπαν πως πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι στιγμές που έχουμε και το θέμα είναι διαδικαστικό, δεν θα προλάβουμε, πως θα μας ενημερώσουν για τα χαρτιά. Εγώ είπα στη γιατρό πως θα κάνω κανονικά το επισκεπτήριό μου», είπε η Σάσα Μπάστα στον ALPHA.

«Τότε ο παραγωγός μου με γνώρισε με τον Άγιο Εφραίμ και μου είπε να ανάψω μία λαμπάδα. Πήγα και άκουγα στα αυτιά μου την εντατική. Βρισκόταν δίπλα μου η μητέρα μου και μου εξήγησε πως ο Άγιος Εφραίμ με αυτό τον ήχο σου παρουσιάζεται και δείχνει πως είναι κοντά σου», ανέφερε η Σάσα Μπάστα.

Όταν ο αδερφός της ήταν στο νοσοκομείο «δεν μπορούσα να φάω, να κοιμηθώ, να επικοινωνήσω. Ήμουν για εβδομάδες έξω από τη ΜΕΘ και τότε υποσχέθηκα στον Άγιο Εφραίμ πως θα πήγαινα από την πρώτη πέτρα έως εκείνον. Του αδερφού μου αιμορραγούσαν όλα τα όργανα και την τρίτη εβδομάδα είχαμε μία καλή τιμή, έκανε αιμοκάθαρση και βγάλαμε το πρώτο καλώδιο. Πήγα με τη μητέρα μου και το έκανα. Νομίζω πως δεν μπορώ να πάω ξανά με τα πόδια, παρά μόνο με τα γόνατα για να πω ευχαριστώ. Την επόμενη μέρα, εντελώς ξαφνικά, ο αδερφός μου βγήκε από την καταστολή και είπαν πως θα ξυπνούσε. Ο αδερφός μου ξύπνησε στις 14 Σεπτεμβρίου, του Τιμίου Σταυρού, που δεν είναι τυχαία ημερομηνία γιατί είναι και τα γενέθλια του Άγιου Εφραίμ. Δεν μπορεί όλο αυτό να είναι τυχαίο όταν δίνανε 1% πιθανότητα. Να σας πω ότι εμφανίστηκε και στη μητέρα μου, είδε τον αδερφό μου ντυμένο παπά που έγινε ο Άγιος

Η Σάσα Μπάστα αναγνωρίζει πως ο κόσμος ίσως αντιμετωπίσει τη μαρτυρία της με δυσπιστία, ωστόσο, εκείνη γνωρίζει μόνο όσα έζησε η ίδια και ο αδερφός της με την περιπέτεια της υγείας του.

«Ο κόσμος μπορεί να λέει ό,τι θέλει, εγώ σας λέω τι έζησε η οικογένειά μου. Όταν πηγαίνουμε με τον αδερφό μου και κάνει εξετάσεις τον λένε "Λάζαρο". Oι γιατροί ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έχει ξυπνήσει» είπε η κυρία Μπάστα μιλώντας στην εκπομπή του ALPHA «Happy Day» και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Όπως ανέφερε, είχε κάνει τάμα στον Άγιο Εφραίμ να σώσει τον αδερφό της και οφείλει να πει για το θαύμα που έγινε με τη χάρη του Αγίου, ώστε πλέον ο αδερφός της να είναι τέλεια, λες και δεν του συνέβη τίποτα.

«Ο λόγος που βγήκα να το πω τώρα, είναι επειδή το είχα τάξει και πρέπει να λέμε το τάμα μας. Τώρα όλα είναι τέλεια, σαν να μην συνέβη τίποτα με το αδερφό μου. Ήταν μία δοκιμασία που με έκανε να πιστέψω περισσότερο» εξήγησε συγκινημένη η Σάσα Μπάστα.via Ειδήσεις https://ift.tt/3ayoRq0
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.