Χαρδαλιάς: Ούτε φέτος θα κάνουμε Πάσχα όπως είχαμε μάθει

Χαρδαλιάς: Ούτε φέτος θα κάνουμε Πάσχα όπως είχαμε μάθει

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου, αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι δεν θα κάνουμε ούτε φέτος Πάσχα όπως είχαμε μάθει.

«Πάσχα δεν θα κάνουμε όπως είχαμε μάθει ούτε φέτος», ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς, ο οποίος υπογράμμισε ότι και το ολικό lockdown είναι στο τραπέζι.

Εξάλλου, ο υφυπουργός τόνισε ότι «γυμναστήρια και εστίαση είναι τα τελευταία που θα ανοίξουν. Η αίσθησή μου είναι ότι πρώτα θα ανοίξει η εστίαση στους εξωτερικούς χώρους και μετά τα γυμναστήρια. Έχει να κάνει με τους εμβολιασμούς και με την εξέλιξη της πανδημίας γενικά. Η συντριπτική πλειονότητα του κόσμου έχει αντιμετωπίσει με ψυχραιμία και απίστευτη υπομονή αυτή την πανδημία».

«Το γενικό lockdown είναι ένα εργαλείο το οποίο υπάρχει στο τραπέζι από την αρχή της πανδημίας», υπογράμμισε ο υφυπουργός, προσθέτοντας ότι «αν τα επιδημιολογικά δεδομένα δυσκολέψουν, προφανώς είναι κάτι το οποίο που θα το λάβουμε υπόψιν μας».

Διαβάστε επίσης:

Ανοιχτό ενδεχόμενο για ολικό lockdown άφησε ο Χαρδαλιάς, πότε θα μπει στο τραπέζι



via Ειδήσεις https://ift.tt/3tcIDPg
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη