-->

Λαμία: Αρχιμανδρίτης ευχαριστεί τον αντιδήμαρχο Κωνσταντίνο Κερπινιώτη για τον καθαρισμό του κοιμητηρίου και απευθύνει έκκληση σε συνεργεία να μην αποθέτουν τα μπάζα στο σημείο

Αρχιμανδρίτης του ιερού ναού Αγίου Γεωργίου στα Καλύβια Λαμίας ευχαριστεί τον αντιδήμαρχο Λαμιέων Κωνσταντίνο Κερπινιώτη για τον καθαρισμό του κοιμητηρίου και απευθύνει έκκληση στα συνεργεία να μην αποθέτουν τα μπάζα στο σημείο

Δείτε εδώ τον καθαρισμό που πραγματοποιήθηκε στο κοιμητήριο στα Καλύβια Λαμίας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Αρχιμανδρίτης :

Έχουμε ζητήσει επανειλημμένως να μην αποθέτετε μπάζα από εργασίες μνημάτων πέριξ του κοιμητηρίου. Ο κ. Κωνσταντίνος Κερπινιώτης μας το καθάρισε και τον ευχαριστούμε πολύ αλλά είναι τόσο δύσκολο να το διατηρήσουμε καθαρό? Μόνο με τον φόβο των προστίμων πρέπει να πράττουμε το σωστό??? 

Να κανονίζετε με τους μάστορες που εργάζονται στα μνήματα να κάνουν και την απομάκρυνση τους σε κατάλληλους χώρους του Δήμου. 

Η καθαριότητα είναι πολιτισμός.




Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->