Κωνσταντίνος Κερπινιώτης: Ο Δήμος Λαμιέων συνεχίζει να παρεμβαίνει στα Δημοτικά Νεκροταφεία και πέριξ αυτών, πρέπει όμως και οι πολίτες να προστατέψουν τους χώρους όπου αναπαύονται οι ψυχές των ανθρώπων τους


Η τοποθέτηση του εντεταλμένου αντιδημάρχου του Δήμου Λαμιέων Κωνσταντίνου Κερπινιώτη για τον καθαρισμό του Κοιμητηρίου στα Καλύβια:

Δείτε όσα ανέφερε:

Η περίπτωση του Κοιμητηρίου Καλυβίων είναι ξεχωριστή.

Μετά από 10 (!) παρεμβάσεις μπορώ να γράψω ότι τελειώσαμε…

Κάθε φορά που επιστρέφαμε να τελειώσουμε τη δουλειά βρίσκαμε και καινούρια μπάζα! Τα όρια του Κοιμητηρίου με τον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό, είχαν μετατραπεί σε πραγματική χωματερή.

Δυστυχώς υπάρχουν «άνθρωποι» που προκειμένου να κάνουν τη δουλειά τους δεν υπολογίζουν τίποτα. Ούτε καν τόπους ιερούς σαν τα νεκροταφεία, αλλά και χώρους που πλησίον φιλοξενούνται παιδιά. Για αυτούς λοιπόν που δεν σέβονται το νόμο του Θεού, θα πρέπει να φοβούνται το νόμο των ανθρώπων και τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα…

Τελικός απολογισμός: (39.840) kg μπάζα,( 6.270)kg κλαδέματα (πράσινο) συν 40 σακούλες σκουπίδια, ενώ 4 φορές άδειασαν οι κάδοι. Τέλος έγινε κοπή χόρτων, μέσα και περιμετρικά του Κοιμητηρίου.

Ο Δήμος Λαμιέων συνεχίζει να παρεμβαίνει στα Δημοτικά Νεκροταφεία και πέριξ αυτών, πρέπει όμως και οι πολίτες να προστατέψουν τους χώρους όπου αναπαύονται οι ψυχές των ανθρώπων τους.














Νεότερη Παλαιότερη