Γώγος: Τι είπε ο καθηγητής για την τωρινή κατάσταση της πανδημίας

Γώγος: Τι είπε ο καθηγητής για την τωρινή κατάσταση της πανδημίας

Η προσπάθεια των ειδικών όταν εισηγήθηκαν τα μέτρα ήταν να επηρεαστεί όσο το δυνατόν λιγότερο γίνεται η οικονομική και κοινωνική ροή της χώρας, καθώς έχει δεχτεί πολύ μεγάλο πλήγμα τους τελευταίους μήνες, σύμφωνα με τον κύριο Γώγο.

«Έχουν διερευνηθεί όλες οι πιθανές δυνατότητες για τον έλεγχο της κατάστασης. Υπήρξε ανάγκη κλιμάκωσης των μέτρων λόγω της διασποράς που έχει αυξητικές τάσεις ιδιαίτερα σε συγκεκριμένες περιοχές.»

«Διαφορετικά θα είχαμε κοσμοσυρροή και στην Ερμού και στις παραλίες» ανέφερε ο καθηγητής λέγοντας πως πρέπει να υπάρχει επιτήρηση αλλά και ενημέρωση του κόσμου όπου παρατηρείται συνωστισμός.

Συνέχισε, «Υπήρξε ένας θαυμάσιος καιρός ο κόσμος παρασύρθηκε το καταλαβαίνω αλλά δεν έχει κανένα νόημα να κλείνουμε τις βασικές περιοχές της Αθήνας όπου υπάρχουν τα καταστήματα και να μεταφέρεται το πλήθος στις παραλίες».

«Η τελική λύση δεν ξέρουμε πραγματικά ποια μπορεί να είναι» αναφερόμενος σε ένα ολικό lockdown το οποίο από τη μία θα έχει πλεονεκτήματα υγειονομικής φύσεως, από την άλλη δεν συνεπάγεται πως ο κόσμος θα μπορέσει να το ακολουθήσει καθώς η ψυχολογική κόπωση του κόσμου είναι πλέον έντονη.

 



via Ειδήσεις https://ift.tt/3p08XsC
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη