e-ΕΦΚΑ: Καμία μετάταξη ή απόσπαση υπαλλήλου μέχρι να αντιμετωπιστεί το θέμα των εκκρεμών συντάξεων

e-ΕΦΚΑ: Καμία μετάταξη ή απόσπαση υπαλλήλου μέχρι να αντιμετωπιστεί το θέμα των εκκρεμών συντάξεων

Καμία μετάταξη ή απόσπαση υπαλλήλου από τον e-ΕΦΚΑ δε θα γίνεται αποδεκτή, σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας, μέχρι να αντιμετωπιστεί το θέμα των εκκρεμών αιτήσεων συνταξιοδότησης.

Ειδικότερα σε ανακοίνωση του το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων διευκρινίζει ότι, σε συνέχεια ήδη εφαρμοζόμενης πολιτικής, δεν θα γίνεται αποδεκτή καμία αίτηση για απόσπαση ή μετάταξη υπαλλήλου από τον e-ΕΦΚΑ στα πλαίσια των προγραμμάτων κινητικότητας στο Δημόσιο.

Η πρακτική αυτή λαμβάνει υπόψη τις αυξημένες ανάγκες που έχει ο e-ΕΦΚΑ σε ανθρώπινο δυναμικό αυτή την περίοδο λόγω της έμφασης που δίνεται στην επίσπευση των αποφάσεων έκδοσης εκκρεμών συντάξεων.

«Κάθε άλλη πολιτική θα δημιουργούσε εύλογες απορίες στο κοινωνικό σύνολο, οι δε εξαιρέσεις θα αποτελούσαν λόγο έμμεσης ακύρωσης αυτής της πρακτικής. Το ζήτημα θα επανεξεταστεί μόλις αντιμετωπιστεί το θέμα των συντάξεων», καταλήγει η ανακοίνωση.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3pLko8V
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη