Χάρτες ECDC: «Κοκκίνισε» όλη η Στερεά Ελλάδα και η Αχαΐα

Χάρτες ECDC: «Κοκκίνισε» όλη η Στερεά Ελλάδα και η Αχαΐα

Με «κίτρινο» είναι χρωματισμένο πλέον το μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας, σε αναθεωρημένο χάρτη που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νοσημάτων (ECDC).

Σε καλύτερη επιδημιολογική κατάσταση συγκριτικά με τις περισσότερες χώρες στην Ευρώπη παράμενει η Ελλάδα σύμφωνα με τους ανανεωμένους χάρτες του ECDC για τις 14 ημέρες πριν τις 18 Φλεβάρη. Ωστόσο, μετά την Αττική και η υπόλοιπη Στερεά Ελλάδα, όπως και η Αχαΐα απέκτησαν κόκκινο χρώμα.

Ειδικότερα, για τις 14 ημέρες πριν τις 18 Φλεβάρη, η Ελλάδα στο μεγαλύτερο μέρος της βρίσκεται στο «κίτρινο» σε αντίθεση με την πλειοψηφία των ευρωπαϊκών χωρών που βρίσκονται στο «κόκκινο». Οι περιοχές με κόκκινο χρώμα είναι αυτές που έχουν ποσοστό θετικότητας των τεστ τους πάνω από 4% σε συνδυασμό με παραπάνω από 50 κρούσματα ανά 100 χιλιάδες πληθυσμού.

Ωστόσο, η επιδημιολογική κατάσταση.... Δείτε περισσότερα στο News4Health

 



via Ειδήσεις https://ift.tt/37qqS5E
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη