Kύμα κακοκαιρίας «Μήδεια» - Δείτε που ξεκίνησε να χιονίζει

Larissanet

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, περιορίζοντας τις άσκοπες μετακινήσεις.

Χιονόπτωση σημειώνεται αυτή τη στιγμή στην πόλη της Λάρισας, με την κακοκαιρία Μήδεια να έχει φτάσει στη θεσσαλική πόλη.

Λόγω της χιονόπτωσης ανακοινώθηκε από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας απαγόρευση της κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα όλων των φορτηγών οχημάτων, ωφελίμου φορτίου άνω των 3,5 τόνων στην εθνική οδό Λάρισας - Κοζάνης και στην νέα εθνική οδό Λάρισας - Ελασσόνας - Κοζάνης.

Όπως εξήγησε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιώργος Ζαούτσος, μηχανήματα του δήμου Λαρισαίων βρίσκονται σε επιφυλακή ώστε να επιχειρήσουν αν χρειαστεί τις επόμενες ώρες και ανάλογα με την εξέλιξη του φαινομένου.

Παράλληλα έφτασε και στον δήμο Μετεώρων η κακοκαιρία ονόματι "Μήδεια" με χιονοπτώσεις από το πρωί αρχικά στα ορεινά και στη συνέχει στα πεδινά.

Στην πόλη της Καλαμπάκας άρχισε να πέφτει χιονόνερο με εναλλαγή χιονιού από τις 9:30 περίπου χωρίς να υπάρχει χιονόστρωση ενώ από το μεσημέρι άρχισε πέφτει μόνο χιόνι κατά περιόδους πυκνό.

Οι χιονοπτώσεις από το απόγευμα θα ενταθούν ενώ το βράδυ θα το «στρώσει» για τα καλά παντού και έτσι αύριο Κυριακή θα ξυπνήσουμε με μια κάτασπρη μέρα.

meteora

Πηγή φωτογραφίας meteoracam.gr



via Ειδήσεις https://ift.tt/3b6Oc9X
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη