«Ήμουν έτοιμος να αυτοκτονήσω» είπε στην κατάθεσή του ο ράπερ Lamanif - Μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική

«Ήμουν έτοιμος να αυτοκτονήσω» είπε στην κατάθεσή του ο ράπερ Lamanif - Μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική

Σε ψυχιατρική κλινική μεταφέρθηκε ο ράπερ Lamanif στη Θεσσαλονίκη μετά την κατάθεσή του στην Ασφάλεια ενώ στη συνέχεια θα συνταχθεί πραγματογνωμοσύνη. Όπως τόνισε ήταν αποφασισμένος να αυτοκτονήσει.

Αποφασισμένος να αυτοκτονήσει ήταν ο 24χρονος ράπερ Lamanif σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Ο 24χρονος- κατά κόσμον Λάμπρος Μανιφάβας δήλωσε στους αστυνομικούς ότι δεν είναι σε θέση να αναφερθεί στην εκβίαση που υπέστη με συγκεκριμένο βίντεο και για το οποίο όπως είχε καταγγείλει στο μήνυμά του αναγκαζόταν να δίνει χρήματα.

Ωστόσο, όπως είπε όλα θα τα καταθέσει το επόμενο διάστημα. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να παραγγελθεί η εξέταση της ψυχικής υγείας και κατάστασης του 24χρονου και στη συνέχεια να συνταχθεί σχετική πραγματογνωμοσύνη. Μετά την κατάθεσή του οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κλινική. Όλο το διάστημα της εξαφάνισή του φιλοξενούνταν σε σπίτι φίλου του. Στην ασφάλεια κατέθεσε και συνεργάτης του 24χρονου, ο οποίος πληροφορήθηκε άμεσα τον εντοπισμό του.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3b8bj3Y
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη