Μαρούσι: Αυτό είναι το mega κέντρο όπου μπορούν να γίνονται 150.000 εμβολιασμοί τον μήνα

Eurokinissi

Λέγεται «Προμηθέας» και πρόκειται για το πρώτο από τα τέσσερα μεγάλα εμβολιαστικά κέντρα που οργανώνονται για να αυξηθεί η δυνατότητα εμβολιασμών.

Από τη Δευτέρα το πρωί θα μπορεί να υποδεχτεί τους πρώτους Αθηναίους το Mega Εμβολιαστικό Κέντρο, το οποίο επισκέφτηκε το πρωί του Σαββάτου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο εμβολιαστικός σταθμός στεγάζεται στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo στο Μαρούσι και σε πλήρη ανάπτυξη θα λειτουργήσουν σε αυτόν, 96 εμβολιαστικά κέντρα.
Η δυναμικότητα του μέγα σταθμού στη Helexpo για το Φεβρουάριο είναι 2.400 εμβολιασμοί τη μέρα και σε πλήρη ανάπτυξη είναι 5.760 εμβολιασμοί τη μέρα και 150.000 το μήνα.

Η έναρξη του σταθμού θα γίνει τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου με ενεργοποίηση τμήματος του σταθμού 48 εμβολιαστικών κέντρων. Το ωράριο λειτουργίας του θα είναι από Δευτέρα έως και Σάββατο 08:00 έως 20:00 με δυνατότητα επέκτασης του ωραρίου.

Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του:

marousi4

marousi3

marousi2

 



via Ειδήσεις https://ift.tt/2N0BLEk
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη