Στο mega εμβολιαστικό κέντρο στο Μαρούσι ο Μητσοτάκης

INTIME

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης επιθεωρεί σήμερα το πρωί το mega εμβολιαστικό κέντρο (Helexpo) στο κτίριο "Προμηθέας", στο Μαρούσι, που ξεκινά τη λειτουργία του τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου.

Στο μεταξύ, πάνω από μισό εκατομμύριο Έλληνες έχουν "οπλιστεί" μέχρι σήμερα με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Σύμφωνα με τα στοιχεία που ήταν γνωστά έως χθες το βράδυ στις 21:00, 506.038 πολίτες είχαν κάνει το εμβόλιο: 366.749 με την πρώτη δόση και 139.289 και με τη δεύτερη. Μάλιστα, 23.622 εμβολιάστηκαν μόνο την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου.

Να σημειωθεί ότι την Τετάρτη 10/2 άνοιξε η πλατφόρμα για τις ηλικίες 60-64, που θα εμβολιαστούν με το εμβόλιο της AstraZeneca, ενώ χθες άνοιξε και για τις ηλικίες 75-79. Και για τις δύο κατηγορίες η πρεμιέρα είναι η Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3aiC2v6
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη