Αυτή η εφαρμογή φέρνει το Netflix στο κινητό σου ακόμη και όταν δεν έχεις Wifi

Αυτή η εφαρμογή φέρνει το Netflix στο κινητό σου ακόμη και όταν δεν έχεις Wifi

Το Netflix δίνει πλέον τη δυνατότητα να παρακολουθεί κανείς τις αγαπημένες του σειρές, αλλά και να βρίσκει νέες που μπορεί να τον ενδιαφέρον, από όπου κι αν βρίσκεται, ακόμη και αν δεν έχει σύνδεση Wifi.

Με ανακοίνωσή του, η πλατφόρμα ανακοίνωσε πως ενεργοποίησε μια νέα υπηρεσία σε χρήστες που έχουν κινητό ή tablet με λογισμικό Android να αποθηκεύουν επεισόδια από τις αγαπημένες τους σειρές, αλλά και προγράμματα που ταιριάζουν στις αναζητήσεις τους στη βιβλιοθήκη του Netflix.

Η υπηρεσία παρακολούθησης του Netflix αναβαθμίζεται

Πριν από τρία χρόνια, το Netflix παρουσίασε τις «Έξυπνες Λήψεις», μια υπηρεσία που επιτρέπει σε συνδρομητές να βρίσκουν το επεισόδιο της αγαπημένης τους σειράς εν κινήσει.

Κατεβάζοντας κάποιος την εφαρμογή του Netflix για το κινητό του τηλέφωνο και ενεργοποιώντας την υπηρεσία, μπορεί να αποθηκεύσει επεισόδια σε αυτό και έτσι να τα παρακολουθήσει αργότερα ακόμη κι όταν δεν είναι συνδεμένος.

Τώρα, σκοπός του Netflix είναι να βοηθήσει τους χρήστες να ανακαλύπτουν γρήγορα και εύκολα την επόμενη νέα αγαπημένη τους σειρά ή ταινία, είτε είναι συνδεδεμένοι, είτε όχι.

Η εφαρμογή «Λήψεις για εσάς» είναι μια νέα λειτουργία που κατεβάζει αυτόματα προτεινόμενες σειρές ή ταινίες στη φορητή συσκευή, ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη.

Αν για παράδειγμα κάποιος είναι φαν της κωμωδίας και πρόκειται να κάνει ένα μακρύ ταξίδι με το αυτοκίνητο ή προτιμά προγράμματα επιστημονικής φαντασίας και συμβαίνει για κάποιο διάστημα να μην έχει Internet, με αυτή την εφαρμογή το Netflix προσφέρει περιεχόμενο κάθε στιγμή.

Πώς λειτουργεί η υπηρεσία του Netflix για κινητό ή τάμπλετ;

Προκειμένου να μπορείτε να παρακολουθείτε ταινίες και σειρές και όταν δεν έχετε Wifi, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία και να την… αφήσετε να κάνει τα μαγικά της όσο η συσκευή βρίσκεται εντός δικτύου.

Μάλιστα, το Netflix προσφέρει την επιλογή στον χρήστη, να ορίσει τον όγκο δεδομένων που επιθυμεί να παραχωρήσει στην υπηρεσία, προκειμένου να αποθηκευτούν οι σειρές και οι ταινίες.

Μπορείτε να κάνετε την επιλογή με δύο απλά βήματα:

  1. Μεταβείτε στην καρτέλα «Λήψεις» της φορητής συσκευής σας και πατήστε το κουμπί εναλλαγής «Λήψεις για εσάς».

  2. Επιλέξτε τον όγκο του περιεχομένου που θέλετε να κατεβαίνει στη συσκευή σας (1 GB, 3 GB ή 5 GB) και κάντε κλικ στην «Ενεργοποίηση».

  3. Όσο περισσότερο χώρο ορίζετε, τόσες περισσότερες προτάσεις θα κατεβάζει το Netflix για εσάς.

  4. Η λειτουργία είναι διαθέσιμη από σήμερα παγκοσμίως σε Android και σύντομα θα αρχίσουν οι δοκιμές σε iOS.


via Ειδήσεις https://ift.tt/2NLCqdh
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη