Στον Εισαγγελέα την Τετάρτη ο Τσαρούχας, o Mπιμπίλας δεν έδωσε στοιχεία (vid)

INTIME

«Ο δρόμος ανοίγει για να ερευνήσει η δικαιοσύνη» ανέφερε σε δήλωση του ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας στην Εισαγγελία Πρωτοδικών ο οποίος δεν έδωσε άλλες λεπτομέρειες βγαίνοντας από το γραφείο του εισαγγελέα το πρωί της Δευτέρας 22/2. 

Μετά τον Σπύρο Μπιμπίλα που βρέθηκε σήμερα (22.02.2021) ενώπιον του εισαγγελέα για να καταθέσει ως μάρτυρας για τις υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης και παρενόχλησης στο θέατρο, σειρά θα πάρει και ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Ο Πασχάλης Τσαρούχας είναι πρόεδρος του πειθαρχικού συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και καλείται να καταθέσει την προσεχή Τετάρτη. Θα είναι το δεύτερο μέλος του ΣΕΗ, μετά τον Σπύρο Μπιμπίλα, που καλείται να καταθέσει.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας έφτασε στα δικαστήρια της Ευελπίδων περίπου στις 11:00 το πρωί και έμεινε στο γραφείο του εισαγγελέα λίγο περισσότερο από μια ώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μπιμπίλας δεν προσκόμισε στον εισαγγελέα κάποιο στοιχείο.

Μπιμπίλας: «Δεν απαντώ σε τίποτα, έχει αναλάβει η Δικαιοσύνη»

Βγαίνοντας από το κτίριο της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να πει τι κατέθεσε για την υπόθεση που «πληγώνει» το ελληνικό θέατρο.

«Μία φράση θα πω και τίποτα άλλο. Μην περιμένετε να σας πούμε λεπτομέρειες ο δρόμος ανοίγει για να ερευνήσει η δικαιοσύνη. Δεν απαντώ σε τίποτα», είπε ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

«Άρχισε η διαδικασία, επομένως έχει αναλάβει η Δικαιοσύνη», σημείωσε και ξεκαθάρισε, ενοχλημένος, ότι δεν θέλει ερωτήσεις για «το τι έφερα και τι δεν έφερα», σχολιάζοντας πως οι δημοσιογράφοι γνώριζαν τι θα προσκομίσει πριν μιλήσει ο ίδιος.

Δείτε τη δήλωσή του μετά το τέλος της κατάθεσής του

Υπενθυμίζεται ότι ο Σπύρος Μπιμπίλας κλήθηκε από τον εισαγγελικό λειτουργό να καταθέσει τα στοιχεία για σεξουαλική βία στον χώρο του θεάτρου που έχουν συλλεχθεί στο πλαίσιο του πειθαρχικού ελέγχου που διενεργείται εντός του ΣΕΗ.via Ειδήσεις https://ift.tt/3pMAPkd
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.