Καινούργιου για Μπιμπίλα: «Ενώ έκλαιγα από ντροπή, ήρθες και με πήρες αγκαλιά χωρίς να με γνωρίζεις» (pic)

Καινούργιου για Μπιμπίλα: «Ενώ έκλαιγα από ντροπή, ήρθες και με πήρες αγκαλιά χωρίς να με γνωρίζεις» (pic)

Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να εκφράσει την στήριξή της στον Σπύρο Μπιμπίλα, για την επίθεση που δέχτηκε από τον Δημήτρη Λιγνάδη με αφορμή την προφυλάκισή του και τις κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης και βιασμών.

Αποκαλύπτοντας μάλιστα ένα άγνωστο σκηνικό από τα πρώτα επαγγελματικά βήματά της στην τηλεόραση η Κατερίνα Καινούργιου έγραψε:

bibilaskainoyrgioy

«Υπέροχε Σπύρο μου… Γίνομαι ξανά 18 ετών…Θυμάμαι να εργάζομαι τότε στο Τηλεάστυ και να έρχομαι στα παρασκήνια της παράστασης για να πάρω συνέντευξη από τους συντελεστές… Έτρεμα σαν το ψάριΠρώτη φορά κρατούσα μικρόφωνο στη ζωή μου!

«Γνωστή πρωταγωνίστρια τότε μου κάνει επίπληξη για την απειρία μου, μου βάζει τις φωνές και εγώ αρχίζω να κλαίω από ντροπή. Χωρίς καν να με γνωρίζεις έρχεσαι, με παίρνεις αγκαλιά και της λες τι σου φταίει το κορίτσι; τη δουλειά του κάνει.

Για μένα όπως και για πολλούς φίλους δεν δικαιώνεσαι τώρα. Πάντα ήσουν στην κορυφή. Γιατί είσαι υπέροχος και κύριος σε όλα» έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου στο Instagram.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει δημόσια την παρουσιάστρια, εκφράζοντας την ευχή ότι «η άνοιξη θα ξανάρθει».



via Ειδήσεις https://ift.tt/37XaOZz
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη