Η πρώτη φωτογραφία του... βιαστικού μωρού που γεννήθηκε πάνω στην Λεωφόρο Κηφισίας (pic)

Η πρώτη φωτογραφία του... βιαστικού μωρού που γεννήθηκε πάνω στην Λεωφόρο Κηφισίας (pic)

Την πρώτη εικόνα του μωρού που γεννήθηκε σε αυτοκίνητο στο Μαρούσι δημοσιοποίησε ο αρχηγός του πυροσβεστικού σώματος, Στέφανος Κολοκούρης.

Το... διάσημο μωράκι που είδε το πρώτο φως το μεσημέρι της Παρασκευής, καθώς γεννήθηκε πάνω στην Λεωφόρο Κηφισίας.

Η μητέρα του δεν κατάφερε να φτάσει εγκαίρως στο νοσοκομείο, καθώς το μωράκι ήταν... βιαστικό με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να ακινητοποιηθεί κοντά στο «δαχτυλίδι» στο Μαρούσι.

Στο σημείο βρέθηκαν άνδρες της πυροσβεστικής, με τον αρχηγό του σώματος να δημοσιεύει την πρώτη εικόνα του μωρού που μόλις είχε γεννηθεί με την βοήθεια του γιατρού που βρέθηκε στο σημείο.

«H προστασία της ζωής του πολίτη! Από την πρώτη στιγμή της ζωής του! Αυτή είναι η δουλειά μας! Η άμεση συνδρομή πυροσβεστών και αστυνομικών συνέβαλε στη διαδικασία τοκετού, παρουσία ιατρού, επί της Λεωφόρου Κηφισίας στο Μαρούσι Αττικής. Να ζήσει γερό και δυνατό σε όλη του τη ζωή!!!» έγραψε ο κ. Κολοκούρης.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3axzyYI
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη