Νέα μαρτυρία για Λιγνάδη: «Μου έλεγε ότι είμαι μεγάλος για εκείνον, χρησιμοποιούσε βωμολοχίες μπροστά σε παιδιά»(vid)

INTIME ΑΡΧΕΙΟ

Μια ακόμα άσχημη πτυχή του Δημήτρη Λιγνάδη που βρίσκεται στις φυλακές Τρίπολης κατηγορούμενος για βιασμό ανηλίκων «φωτογραφίζει» ο χορευτής Παναγιώτης Διονυσακόπουλος. Τι αναφέρει για την παράσταση "Billy Elliot" στην οποία ηγείτο ο Δ.Λιγνάδης.

Όπως αποκάλυψε ο χορευτής στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου έφερε στο φως μια νέα αποκάλυψη μέσα από την εκπομπή του OPEN, «Έλα χαμογέλα». Μια αποκάλυψη που ήρθε από το στόμα του χορευτή Παναγιώτη Διονυσακόπουλου ο οποίος συνεργάστηκε με τον δημοφιλή καλλιτεχνη στη θεατρική παράσταση «Billy Eliot» που ανέβηκε στο θέατρο Παλλάς.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Διονυσακόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν πρωτοάκουσα για αυτή την υπόθεση δεν μπορώ να πω ότι έπεσα από τα σύννεφα. Αυτές οι φήμες υπήρχαν.

Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα, είναι πως γίνεται εγώ, ένας ουσιαστικά άσχετος με τον χώρο που είχα συμμετάσχει για πολύ λίγους μήνες, να έχω ακούσει φήμες για το πρόσωπο του και υπεύθυνα άτομα να μην γνωρίζουν! Ή άτομα που είναι τόσα χρόνια στον χώρο να μην έχουν κάνει ποτέ κάτι».

«Ο ίδιος ο κ. Λιγνάδης μού είχε πει αν θέλω να συναντηθούμε εκτός δουλειάς. Για να μου κάνει μια πρόταση. Θυμάμαι χαρακτηριστικά πως είχα παγώσει από αυτό και είχα νιώσει ίσως απειλή. Ήταν κατά τη διάρκεια μιας πρόβας, μπροστά σε όλους, μου είπε πως ήθελε να πάμε για ένα ποτό. Το είχα αποφύγει και δεν συνέβη ποτε» πρόσθεσε στην πρωινή εκπομπή του OPEN.

«Μου είχε στείλει κάποια στο Facebook. Ήταν ξημερώματα και τα είχα δει την επόμενη ημέρα, όταν ξύπνησα. Προσπαθούσα να είμαι όσο πιο απόμακρος μπορώ. Είχα μόλις κλείσει τα 20 και θυμάμαι πως είχε ειπωθεί ένα «αστείο» πως… εγώ είμαι μεγάλος για εκείνον»!

«Υπήρχε κάτι βαρύ στην ατμόσφαιρα κάθε φορά που μίλαγε. Θυμάμαι ότι προσπαθούσε να κάνει πολλά πράγματα βρώμικα. Χρησιμοποιούσε βωμολοχίες και υπήρχαν πάρα πολλά παιδιά στον θίασο. Είχα μια ένταση όταν τον συναντούσα και μου προκαλούσε κάτι αρνητικό».via Ειδήσεις https://ift.tt/37UfOhM
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.