Κατερίνα Λάσπα: Μου την έπεσε μέσα στο γραφείο, τον έκανα ασήκωτο (vid)

Facebook

Σεξουαλική παρενόχληση έχει δεχτεί και η Κατερίνα Λάσπα - Δήλωσε πως ήξερε τη γυναίκα του.

Η Κατερίνα Λάσπα κάθισε το μεσημέρι του Σαββάτου (13.02.2021) στον καναπέ του «Καλύτερα δεν γίνεται» στον Alpha και μίλησε για τη στιγμή που «ένας ανόητος» της επιτέθηκε μέσα σε ένα κλειστό γραφείο.

«Ένας ανόητος, μου συνέβη σε κλειστό γραφείο, τον έκανα ασήκωτο. Και επειδή ήξερα και τη γυναίκα του, απορώ τι είπε. Αλλά όπως έμαθα στη συνέχεια, έγινε πιο προσεκτικός και καλύτερος λίγο άνθρωπος. Δεν πρόλαβα να σκεφτώ, έπεσε κουρτίνα. Αυτή δεν είναι η προτιμώμενη αντίδραση», περιέγραψε η Κατερίνα Λάσπα.

Όταν ρωτήθηκε για την πορεία της στο χώρο της τηλεόρασης, είπε ότι «μόνο πισώπλατα μαχαιρώματα έχω φάει» αλλά «υπάρχουν και 4-5 που τους ευγνωμονώ που βρέθηκαν στον δρόμο μου. Είναι και το physique μου τέτοιο που δεν θα μπει ακόμη και ο πιο άγριος, ο πιο χυδαίος στην διαδικασία να κάνει οτιδήποτε ορμητικό απέναντί μου και να μην έχει φραγμούς», τόνισε.

[https://www.youtube.com/watch?v=H7aOpsJaPEs&feature=emb_logo}



via Ειδήσεις https://ift.tt/3dh98hb
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη