Γιώργος Κοτρωνιάς: Zήτησα να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την εξασφάλιση της ορθής λειτουργίας των ΕΛΤΑ του νομού Φθιώτιδας

Με Αναφορά μου προς τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Κ. Πιερρακάκη, ζήτησα να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την εξασφάλιση της ορθής λειτουργίας των ΕΛΤΑ του νομού Φθιώτιδας. Λαμβάνοντας υπόψη τις επιστολές και αναφορές που έχω λάβει όλο αυτό το διάστημα από διάφορους φορείς αλλά και Δήμους της Φθιώτιδας, σχετικά με τη συρρίκνωση των υπηρεσιών των ΕΛΤΑ προς τους πολίτες, έχω ήδη επισημάνει με αναφορές μου προς τον Υπουργό τα προβλήματα που δημιουργούνται στη Σπερχειάδα, τον Άγιο Γεώργιο, τη Μαλεσίνα, καθώς και σε άλλες περιοχές του νομού Φθιώτιδας, τονίζοντας την ανάγκη να εξασφαλιστεί άμεσα η άρτια εξυπηρέτηση των πολιτών της περιφέρειας και της υπαίθρου από τις υπηρεσίες των ΕΛΤΑ.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη