Ισπανία – Ελλάδα 1-1: Βαθμός... χρυσάφι

eurokinissi

Μια ψυχωμένη Εθνική Ελλάδας, ανήμερα της Εθνικής Επετείου, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 κόντρα στην Ισπανία στη Γρανάδα, στην πρεμιέρα της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ και πήρε έναν βαθμό που στο τέλος μπορεί να αποβεί «χρυσάφι».

Ο Μοράτα είχε ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στην επανάληξη ο Μασούρας κέρδισε πέναλτι, με τον Μπακασέτα να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και να γράφει το τελικό σκορ.

η Εθνική δεν μπήκε καλά στον αγωνιστικό χώρο, δίνοντας τη δυνατότητα στην Ισπανία να κάνει το παιχνίδι της. Μάλιστα σε κάποιο σημείο του πρώτου ημιχρόνου έφτασε την κατοχή της μπάλας στο 73%.

Ο Κόκε απείλησε στο 14′, ο Όλμο σημάδεψε το δοκάρι στο 32′ και ένα λεπτό μετά ο Μοράτα άνοιξε το σκορ από φοβερή μπαλιά του Κόκε στην πλάτη των Παπαδόπουλου-Μπακάκη.

Η «γαλανόλευκη» δεν έκανε καμία σχεδόν φάση στο πρώτο μέρος και αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Φαν'τ Σχιπ να προβεί σε αλλαγές στο δεύτερο μέρος. Ο Τζόλης στη θέση του Λημνιού, ο Σιώπης σ' αυτή του Μάνταλου. Ο Μοράτα είχε την πρώτη καλή ευκαιρία στις αρχές της επανάληψης.

Και από το πουθενά η «γαλανόλευκη» βρήκε το γκολ της ισοφάρισης (57′). Ο Ινίγο Μαρτίνεθ βρήκε τον Μασούρα στο γόνατο σε προσπάθειά του να διώξει, τον χτύπησε και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα, με τους Ισπανούς να διαμαρτύρονται. Καταπληκτική εκτέλεση του Μπακασέτα και 1-1.

Από την ισοφάριση και μετά οι γηπεδούχοι έχασαν την συγκέντρωση και τη συνοχή τους με τους διεθνείς να καταφέρνουν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας. Ακολουθεί την Κυριακή (28/3) το φιλικό με την Ονδούρα στην Τούμπα και την Τετάρτη (31/3) η Ελλάδα θα υποδεχθεί την Γεωργία, στο δεύτερο ματς του ομίλου.

ΙΣΠΑΝΙΑ (Λουίς Ενρίκε): Σιμόν, Μάρκος Γιορέντε, Ράμος (46′ Ινίγο Μαρτίνεθ), Γκαρσία, Γκαγιά, Όλμο (64′ Χιλ), Ρόδρι, Κόκε (72′ Τιάγκο Αλκάνταρα), Φεράν Τόρες (72′ Οργιαθάμπαλ), Μοράτα, Κανάλες (65′ Πέδρι).

ΕΛΛΑΔΑ (Τζον Φαν'τ Σχιπ): Βλαχοδήμος, Μπακάκης, Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας, Τσιμίκας (80′ Κυριακόπουλος), Μπουχαλάκης, Ζέκα, Μάνταλος (46′ Τζόλης), Λημνιός (46′ Σιώπης), Μασούρας (65′ Μασούρας), Μπακασέτας (78′ Γιακουμάκης).

Όλα τα στοιχεία της αναμέτρησης στο overfm.gr



via Ειδήσεις https://ift.tt/3w42mSD
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη