Το 13032 σβήνει το γκρίζα σημεία του 13033 για τα ψώνια στα μαγαζιά αλλά όχι όλα

INTIME

Νέος πενταψήφιος αριθμός και συγκεκριμένα το 13032 ετοιμάζεται από την κυβέρνηση και θα τεθεί σε ισχύ την πρώτη μέρα λειτουργία του λιανεμπορίου, πιθανόν στις 16 Μαρτίου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το 13032 θα τεθεί σε ισχύ με το άνοιγμα του λιανεμπορίου, πιθανότατα στις 16 Μαρτίου. Θα επιτρέπεται μόνο ένα SMS την ημέρα για τον κάθε πολίτη και θα έχει διάρκεια 3 ώρες.

Κάθε προσπάθεια για αποστολή δεύτερου μηνύματος στο 13032 θα ακυρώνεται. Ήδη το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, τις τελευταίες μέρες, διεξάγει δοκιμαστική λειτουργεία της εν λόγω πλατφόρμας.

katastimata222

Και αν μέχρι τώρα, οι πολίτες μπορούσαν να παρακάμψουν τους ελέγχους σβήνοντας και γράφοντας εκ νέου SMS στο 13033, με το νέο πενταψήφιο η δυνατότητα αυτή παύει να ισχύει καθώς επιπλέον μήνυμα θα θεωρείται άκυρο από την πλατφόρμα.

Ωστόσο, και αυτός ο νέος πενταψήφιος αριθμός έχει τα γκρίζα σημεία του, σαφώς όμως λιγότερα από το 13033. Ποια είναι αυτά; Χιλιάδες πολίτες διαθέτουν δύο κινητά τηλέφωνα, δηλαδή δύο διαφορετικές κάρτες SIM, δηλαδή δύο διαφορετικές εταιρείες κινήτης. Έτσι, όντας καθόλα νόμιμοι μπορούν να στείλουν SMS στο 13032 για τρίωρη παραμονή στα καταστήματα με την χρήση της μιας κάρτας ή του ενός κινητού τηλεφώνου και όταν λήξει το 3ωρο μπορούν να στείλουν SMS στο 13032 με το άλλο κινητό/ άλλη SΙΜ και να παρατείνουν την παραμονή τους για ψώνια στα μαγαζιά.



via Ειδήσεις https://ift.tt/2ObJS1a
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη