Θρίλερ με την εξαφάνιση της 19χρονης Άρτεμης στο Κορωπί: Ανατρέπονται τα δεδομένα - Ερωτήματα για τα σβησμένα αρχεία

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 19χρονης Άρτεμης στο Κορωπί: Ανατρέπονται τα δεδομένα - Ερωτήματα για τα σβησμένα αρχεία

Tο «θρίλερ» της εξαφάνισης της 19χρονης από το Κορωπί συνεχίζεται, καθώς νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τα ηλεκτρονικά ίχνη της αγνοούμενης.

Ο Εγκληματολόγος Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και Εξεταστής ψηφιακών πειστηρίων, κ. Βασίλης Γεωργόπουλος, αποκάλυψε στην εκπομπή Τούνελ ότι μετά από έρευνα που έκανε διαπίστωσε πως κάποιος έχει αρχίσει να σβήνει τα στοιχεία της.

«Η οικογένεια μετά από δική σας πρωτοβουλία με εξουσιοδότησε να ερευνήσω τις δυο διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ένα τάμπλετ που χρησιμοποιούσε η 19χρονη, με σκοπό να εντοπιστούν τα τελευταία ηλεκτρονικά της ίχνη. Η κοπέλα είχε συνδέσει το κινητό με το gmail της. Στην έρευνά μου διαπίστωσα ότι κάποιος έσβησε όλα τα ηλεκτρονικά ίχνη από το λογαριασμό της, εξαφανίζοντας και χρήσιμα για την έρευνα, στοιχεία του κινητού της» είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με το αν μπορούν αυτά να ανακτηθούν, ο κ. Γεωργόπουλος απάντησε: «Θα πρέπει να κινηθούν άμεσα οι διαδικασίες από την αρμόδια αστυνομική Αρχή, γιατί έχουν ήδη περάσει πέντε μήνες από την εξαφάνιση και στους έξι τα αρχεία αυτά σβήνονται…».

Εν τω μεταξύ στην έρευνα που έκαναν εθελοντικές ομάδες με τη βοήθεια drone δεν υπήρξαν αποτελέσματα. «Οι εθελοντές θα κινηθούν σε τρεις ομάδες στην περιοχή, με σημείο αναφοράς το πολυκατάστημα που φέρεται ότι ήθελε να πάει. Στην επιχείρηση θα συμμετέχει και ο ΟΦΚΑΘ Εθελοντές Διασώστες, αλλά και το Silver Alert, που με drone θα ερευνούν από αέρος για να έχουν μια πλήρη εικόνα» είχε δηλώσει ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, χωρίς όμως να έχει κανένα επιπλέον στοιχείο μετά την ολοκλήρωση της έρευνας.

«Την είδα στην ερημιά και τα 'χασα…»

Μάρτυρες, όπως είπαν στο τηλεφωνικό κέντρο του «Τούνελ» είδαν μία κοπέλα με κοινά χαρακτηριστικά και ενδυμασία με την Άρτεμη μία ημέρα μετά την εξαφάνισή της.

«Επιστρέφαμε Σάββατο απόγευμα με το σύζυγό μου από την Ανάβυσσο και είδαμε έξω από ένα εγκαταλελειμμένο εργοτάξιο μία κοπέλα. Φορούσε άσπρα αθλητικά παπούτσια, σκούρο παντελόνι και ανοιχτόχρωμη μπλούζα ή πουκάμισο. Είχε και μία σκουρόχρωμη τσάντα πλάτης. Φαινόταν κουρασμένη και χαμένη. Μας έκανε εντύπωση γιατί περπατούσε.

Δείτε εδώ το απόσπασμα

{https://youtu.be/UiRrnz-rYgc}

Ο πατέρας της 19χρονης είπε στην κάμερα του «Τούνελ»: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους βρέθηκαν σήμερα εδώ για να βοηθήσουν. Αυτή η έρευνα έπρεπε να έχει γίνει εδώ και καιρό. Αυτό που συμβαίνει στην οικογένειά μας, να μη συμβεί σε καμία άλλη.»μόνη της στην ερημιά στην περιοχή Κίτσι στο Κορωπί», ανέφεραν.via Όλες οι Ειδήσεις σήμερα https://ift.tt/2PfFVsE
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.