Λαμία: Παγκόσμια προβολή του εορτασμού των 200 ετών της εθνεγερσίας της 25ης Μαρτίου 2021 με την συμβολή του kaliterilamia.gr και την συμμετοχή δύο Λαμιωτών


Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΩΝ 200 ΕΤΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ,
ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 2021
______________________________________________

Με την αιγίδα της ΤΙΜΗ ΣΤΟ 21 


η ELLOPIA MEDIA GROUP – USA http://www.ellopiatv.com/:


Αναγγέλλει την έναρξη διαδικτυακής παραγωγής για τον εορτασμό της επετείου των 200 ετών από την Εθνεγερσία των Ελλήνων: “1821-2021. ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ”.

Προκειμένου να τιμήσουμε τους ήρωες της Επανάστασης του 1821, όπως τους αξίζει, οργανώνουμε για την 25η Μαρτίου 2021, μεγαλειώδη παραγωγή διάρκειας 3-4 ωρών, με ΖΟΟΜ, μέσα από ζωντανά στιγμιότυπα ιστορικών χώρων και συμβάντων της Εθνεγερσίας, από την απανταχού της Γης Ομογένεια. Όλοι μαζί θα βροντοφωνήσουμε σύσσωμοι, ακριβώς 200 χρόνια μετά από την επίσημη έναρξη της Επανάστασης, ιερή υπόσχεση στους ήρωες του 1821 ότι θα ακολουθήσουμε το παράδειγμα τους, “τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι”.


Επιλέξαμε να υποστηρίξουμε μια πρωτοπόρα προσπάθεια, που φέρει την υπογραφή των γνωστών σκηνοθετών / δημοσιογράφων Αθηνάς Κρικέλη και Δημήτρη Ζησόπουλου, βραβευμένων σε διεθνές επίπεδο από παγκοσμίως γνωστούς οργανισμούς και φεστιβάλ.

Ομάδες, σύνδεσμοι, οργανώσεις, σύλλογοι, ενώσεις, ανά την υφήλιο, θα διασχίσουν τη Γη μεταφέροντας μηνύματα, χαιρετισμούς, δηλώσεις, εκδηλώσεις με το άρωμα της Ελλάδας. Μια γαλάζια γιορτή μακριά από κόμματα, αποδομήσεις και εθνομηδενιστές, που θα αποδώσουν φόρο τιμής στην αιματοβαμμένη και τόσο ένδοξη ιστορία μας. Μια μεγαλειώδης επετειακή γιορτή, που για πρώτη φορά υλοποιείται, από και για τον λαό, τους πολίτες, πολιτιστικούς συλλόγους και οργανώσεις, με μια ψυχή που χτυπά στο ρυθμό της Ελλάδας.

Σας καλούμε όλες και όλους να λάβετε μέρος σε αυτή τη μεγάλη εθνική μας γιορτή, με έναν τρόπο πρωτόγνωρο, πρωτότυπο και συγκινητικό! Δεν πρέπει να λείψει κανείς από το συνταρακτικό αυτό εθνικό πανηγύρι.

Θα προβληθεί στην διαδικτυακή εκδήλωση και ιστορικό video του kaliterilamia.gr με σπάνια ντοκουμέντα.

Δήλωση από τους Λαμιώτες που θα εκπροσωπήσουν την πόλη μας:Από το Blogger.