Κορονοπάρτι... γίγας στην Πάτρα με 200 καλεσμένους (pics)

INTIME

Μυστήριο επικρατεί στην Πάτρα αναφορικά με την τοποθεσία του «κορονοπάρτι» ενώ δεν αποκλείεται, στην πόλη να γινόταν ταυτόχρονα άλλο ένα πάρτι

Διάφορα βίντεο που φιγουράρουν σε stories Πατρινών και γενικότερα αναρτήσεις στα social media, δείχνουν πως στην Πάτρα κάποιοι αγνόησαν την κατάσταση με τον κορονοϊό και διοργάνωσαν ένα μεγάλο κορονοπάρτι το Σάββατο 6 Μαρτίου.

Μπορεί να βρισκόμαστε εν μέσω lockdown, αλλά όπως προκύπτει από τα βίντεο που αναρτήθηκαν, περίπου 200 άτομα έδωσαν το «παρών» σε πάρτι στην Πάτρα και διασκέδασαν με ποτά και μουσική.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα, οι διοργανωτές του κορονοπάρτι είχαν βάλει δυνατά μουσική και η αστυνομία έκανε σχετική έρευνα στην περιοχή μετά από καταγγελίες περιοίκων. Δεν έγινε ωστόσο καμία σύλληψη αφού οι συμμετέχοντες στο πάρτι κατάφεραν να το «διαλύσουν» και να φύγουν πριν η αστυνομία βρει τον χώρο διεξαγωγής του πάρτι.

Κατά μια άλλη εκδοχή πάντως και σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων που φιλοξενούνται σε τοπικά Μέσα, το κορονοπάρτι δεν ήταν ένα στην Πάτρα αλλά αντίθετα, το πιθανότερο είναι πως γινόντουσαν δυο την ίδια στιγμή και σε διαφορετικά μέρη μέσα στην πόλη.

Μερικές από τις φωτογραφίες που ανέβηκαν στα social media:

patra3

patra2via Ειδήσεις https://ift.tt/3v2yNRa
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.