Το μήνυμα της βασίλισσας Ελισάβετ για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Το μήνυμα της βασίλισσας Ελισάβετ για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Η Βασίλισσα Ελισάβετ με μήνυμά της προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, έκανε ειδική αναφορά στην επέτειο και ευχήθηκε τα καλύτερα προς τον ελληνικό λαό. Παράλληλα, υπογράμμισε πως η συμμετοχή της Βασιλικής Οικογένειας, δια του Πρίγκιπα της Ουαλίας, στους εορτασμούς για τα 200 χρόνια, ενισχύει τη ζεστασιά στις σχέσεις των δυο κυβερνήσεων και των λαών των δυο χωρών.

«Με τη σημαντική ευκαιρία της 200ης επετείου από την έναρξη του Ελληνικού Πολέμου της Ανεξαρτησίας, θα ήθελα να μεταφέρω τα συγχαρητήριά σας στην Εξοχότητά σας, μαζί με τις καλύτερες ευχές μου στον λαό της Ελλάδας. Μετά από μια δύσκολη χρονιά, είμαι βέβαιος ότι οι διακοσαετές εορτασμοί θα φέρουν την υπόσχεση για καλύτερες εποχές, ενισχύοντας παράλληλα τη ζεστασιά των σχέσεων μεταξύ των δύο κυβερνήσεων και των λαών μας», ανέφερε χαρακτηριστικά το μήνυμα της Βασίλισσας Ελισάβετ.

{https://twitter.com/RoyalFamily/status/1375112985467891722?s=20}



via Ειδήσεις https://ift.tt/39fLyhE
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη