Πρεμιέρα σήμερα για τις αιτήσεις συμμετοχής στις Πανελλήνιες 2021

Πρεμιέρα σήμερα για τις αιτήσεις συμμετοχής στις Πανελλήνιες 2021

Από τις 8 μέχρι τις 19 Μαρτίου θα γίνονται οι αιτήσεις συμμετοχής στις πανελλαδικές εξετάσεις για τους παλαιούς απόφοιτους

Από σήμερα Δευτέρα 8 Μαρτίου έως τις 19 Μαρτίου θα μπορούν οι απόφοιτοι των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων έτους 2021 να υποβάλουν τις αιτήσεις - δηλώσεις τους για τη συμμετοχή τους στις φετινές Πανελλήνιες εξετάσεις του Γενικού και του Επαγγελματικού Λυκείου.

Αφορά τους παλαιούς απόφοιτους που επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για τις πανελλήνιες εξετάσεις ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ έτους 2021. Στο ανωτέρω διάστημα δύνανται οι μαθητές της τελευταίας τάξης ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, που έχουν ήδη υποβάλει Αίτηση – Δήλωση συμμετοχής για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις έτους 2021, να συμπληρώσουν τις Αιτήσεις-Δηλώσεις τους.

Η υποβολή των Αιτήσεων – Δηλώσεων των αποφοίτων για συμμετοχή στις Πανελλήνιες Εξετάσεις του Γενικού και του Επαγγελματικού Λυκείου έτους 2021 θα γίνει στο Λύκειο αποφοίτησης ή στο πλησιέστερο στην κατοικία του αποφοίτου Λύκειο.

Υπενθυμίζεται οτι οι μαθητές της τελευταίας τάξης του Λυκείου έχουν ήδη υποβάλει την Αίτηση-Δήλωση συμμετοχής στις πανελλήνιες εξετάσεις έτους 2021 και τώρα ήρθε η σειρά των αποφοίτων.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3kUlIoc
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη