Ε.Α.Α.Σ. Φθιώτιδος: Εορτασμός της 25ης Μαρτίου

Με την ευκαιρία του εορτασμού της Εθνικής παλιγγενεσίας και της συμπλήρωσης 200 χρόνων από την έναρξη της επανάστασης, το Τοπικό Συμβούλιο του Παραρτήματος Φθιώτιδος, κατέθεσε στέφανο στο κενοτάφιο του Εθνομάρτυρα Αθανασίου Διάκου που βρίσκεται στον πεζόδρομο Καλύβα - Μπακογιάννη στην πόλη της Λαμίας.

Παρέστησαν ο Πρόεδρος Ταξχος ε.α. Νικόλαος Τσιλαλής, ο Γραμματέας Αντισυνταγματάρχης ε.α. Γεώργιος Αλεξανδρής και ο Ταμίας Ανθυπασπιστής ε.α. Κωνσταντίνος Κουτσογιάννης.

Η κατάθεση πραγματοποιήθηκε τηρουμένων όλων των προβλεπομένων υγειονομικών μέτρων κι εκτός του επισήμου τελετουργικού της Π.Ε. Φθιώτιδος, λόγω της πανδημίας και μετά από εντολή της Ε.Α.Α.Σ..

Το Τ.Σ. αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει στο πρόσωπο της Αντιδημάρχου κας Αμαλίας Ποντίκα το Δήμο Λαμιέων για τη διάθεση του χώρου του μνημείου.

Το Τοπικό συμβούλιο εύχεται Χρόνια Πολλά σε όλους σας

Εκ του Παραρτήματος Ν. Φθιώτιδος της Ε.Α.Α.Σ.




Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη