Σταϊκούρας για 30ετές ομόλογο: «Η χώρα τα κατάφερε»

Σταϊκούρας για 30ετές ομόλογο: «Η χώρα τα κατάφερε»

Ως εμπιστοσύνη της διεθνούς επενδυτικής κοινότητας στην ελληνική οικονομία χαρακτήρισε την χθεσινή επιτυχημένη έκδοση 30ετούς ομολόγου από το ελληνικό δημόσιο, ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Μιλώντας σε επιτροπή για το Ελληνικό, ο υπουργός επεσήμανε ότι το κόστος δανεισμού ήταν χαμηλό, η ζήτηση σημαντική και οι επενδυτές εξαιρετικής ποιότητας, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από τις αναφορές στον διεθνή τύπο.

«Η εξέλιξη αυτή σηματοδοτεί την πλήρη επιστροφή της χώρας στις διεθνείς αγορές, η χώρα τα κατάφερε, οι επενδυτές την εμπιστεύονται και κάνουν άμεσες ξένες επενδύσεις» είπε ο κ Σταικούρας, καταλογίζοντας μιζέρια και μεμψιμοιρία στην αξιωματική αντιπολίτευση που δεν έκανε καμία αναφορά στην επιτυχή έξοδο στις αγορές.



via Όλες οι Ειδήσεις σήμερα https://ift.tt/3qWjdmz
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη