Σεισμός 7,2 Ρίχτερ στην Ιαπωνία, προειδοποίηση για τσουνάμι

Σεισμός 7,2 Ρίχτερ στην Ιαπωνία, προειδοποίηση για τσουνάμι

Σεισμός μεγέθους 7,2 βαθμών, σύμφωνα με το Γερμανικό Ερευνητικό Κέντρο Γεωεπιστημών (GFZ), σημειώθηκε σήμερα στην Ιαπωνία.

Προειδοποίηση για τσουνάμι εκδόθηκε σήμερα στην Ιαπωνία έπειτα από υποθαλάσσιο σεισμό μεγέθους 7,2 βαθμών που σημειώθηκε κοντά στις ακτές του νομού Μιγιάγκι, στο βορειοανατολικό τμήμα της χώρας, από το οποίο μπορεί να προκληθούν κύματα ύψους περίπου ενός μέτρου, σύμφωνα με την Ιαπωνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (JMA).

Ο σεισμός, ο οποίος έγινε αισθητός και στο Τόκιο, σημειώθηκε στις 18:09 τοπική ώρα (11:09 ώρα Ελλάδος) στον Ειρηνικό Ωκεανό και υπολογίζεται ότι είχε εστιακό βάθος 60 χιλιομέτρων.

Ο σεισμός αυτός σημειώθηκε σε περιοχές που είχαν ήδη πληγεί από την καταστροφή του 2011, σύμφωνα με το δημόσιο δίκτυο NHK.



via Όλες οι Ειδήσεις σήμερα https://ift.tt/3tDH10n
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη