Λαμία: Ποιος είναι επιτέλους υπεύθυνος για την στάθμευση στο κέντρο της πόλης;


ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ;

Συχνά παρατηρούνται φαινόμενα παράνομης στάθμευσης στο κέντρο της Λαμίας, αλλά αυτό που συμβαίνει στη Ροζάκη Αγγελή ξεπερνά κάθε όριο!

Ένας συνεχής αγώνας δρόμου για να "καβατζώσουμε" όσες πιο πολλές θέσεις για την πάρτυ μας! Οι λοιποί συμπολίτες μας.... ΔΕΝ έχουν δικαίωμα να παρκάρουν!! Η θέση φορτοεκφόρτωσης δικιά μας τις 300 μέρες του χρόνου ( ή την παραχωρούμε σε κανένα φιλαράκι για να μας την ξαναδώσει πίσω όταν τακτοποιηθεί!) και σαν να μην φτάνει όλο αυτό, απέναντι από το Ξενοδοχείο "ΑΘΗΝΑ" και ακριβώς μετά το Ξενοδοχείο "Θερμοπύλες" στην οδό Ροζάκη Αγγελή στον αριθμό 36, υπάρχει ένας δρόμος....

Όπως πληροφορήθηκα είναι δημοτική οδός και διαθέτει και δημοτικό φωτισμό και δημοτική αποχέτευση. Ο "κύριος" λοιπόν (αν μπορεί να θεωρηθεί βέβαια κύριος, επιδεικνύοντας τέτοια συμπεριφορά) ο οποίος  κυνηγάει όλες τις θέσεις για δικές του, έχει πάρει και το στενό δικό του! Κλειστό με σήματα και πινακίδες... και μην τολμήσει και κανένας να παρκάρει εκεί έστω και για λίγο.... βγαίνει και μας αγριεύει σαν άλλος νταής για να φύγουμε από την περιουσία του...!! 

Η Δημοτική αστυνομία και η τροχαία έχουν κάποιο ρόλο;;

Έχει παραχωρήσει κάποιος Δήμαρχος στον κύριο τέτοιες αρμοδιότητες;

Παρακαλώ πολύ ας εμφανιστεί ο Υπεύθυνος και ας αναλάβει δράση!

Αναγνώστης

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη