Γεννηματά: Η κυβέρνηση επιμένει σε λύσεις μπαλώματα με ημίμετρα πανικού

Γεννηματά: Η κυβέρνηση επιμένει σε λύσεις μπαλώματα με ημίμετρα πανικού

«Η κυβέρνηση επιμένει σε λύσεις μπαλώματα με ημίμετρα πανικού και πολιτική ακορντεόν, εξαγγελίες προχειρότητας και ελαφρότητας» είπε η Φώφη Γεννηματά, ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση για την διαχείριση της πανδημίας και τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν χθες.

«Το τρίτο κύμα είναι εκτός ελέγχου παρά το γεγονός ότι είμαστε η χώρα με τη μεγαλύτερη διάρκεια καραντίνας» υποστήριξε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, μιλώντας στη Βουλή και εκτίμησε ότι η κυβέρνηση κινείται στην Αττική όπως το προηγούμενο διάστημα στη Θεσσαλονίκη χωρίς κανένα σχέδιο για την πρωτοβάθμια υγεία. Επανέλαβε τη θέση του κόμματος της για επίταξη ιδιωτικών ΜΕΘ, τονίζοντας ότι οι ασθενείς με σοβαρές ασθένειες έχουν εγκαταλειφθεί στην τύχη τους καθώς αναβάλλονται σοβαρά χειρουργεία.

Υποστήριξε ότι πρέπει να προχωρήσουν με πλήρη διαφάνεια οι εμβολιασμοι και για τις ευπαθείς ομάδες και χαρακτήρισε απεχθείς και προσβλητικές τις εκτός σειράς εμβολιασμούς γαλάζιων στελεχών. «Το κράτος δεν είναι λάφυρο του κόμματος της ΝΔ και η δικαιοσύνη πρέπει να παρεμβαίνει άμεσα και όχι επιλεκτικά» είπε η κ Γεννηματά και ζήτησε να γίνει συζήτηση στη Βουλή για ένα εθνικό σχέδιο αντιμετώπισης της πανδημίας.via Ειδήσεις https://ift.tt/38bnRqp
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.