Ελεύθερες οι βόλτες σε βουνά και θάλασσα μετά το «ελεύθερο» στις μετακινήσεις

ΙΝΤΙΜΕ

Το πως θα μετακινούνται οι πολίτες, πιθανότατα από αυτό το Σαββατοκύριακο σε άλλους δήμους περιέγραψε στον ΣΚΑΙ ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς. Αλλαγές στην απαγόρευση κυκλοφορίας

Όπως ανέφερε, οι διαδημοτικές μετακινήσεις «υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να επιτραπούν σύντομα διαδημοτικές μετακινήσεις οι οποίες θα γίνονται με τον κωδικό 6 στο 13033, όπως γίνονταν δηλαδή και πριν απαγορευτούν».

Τόνισε παράλληλα ότι τα καταστήματα θα ανοίξουν με τον νέο πενταψήφιο αριθμό το 13032 ενώ στην ερώτηση αν θα τεθεί χρονικό περιορισμό τόνισε πως το αρμόδιο υπουργείο γι' αυτή την απάντηση είναι το υπουργείο Ανάπτυξης.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι σήμερα, το SMS στο 13032 θα έχει ισχύ για 3 ώρες ενώ οι καταναλωτές δεν θα μπορούν να ξαναστείλουν SMS στο 13032 καθώς αυτό θα καθίσταται άκυρο.

Σε χτεσινές του δηλώσεις ο κ. Γεωργαντάς προανήγγειλε το τέλος του 13033 το προσεχές διάστημα.

Αλλαγές στην απαγόρευση κυκλοφορίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται το ενδεχόμενο η απαγόρευση κυκλοφορίας να ξεκινήσει στις 11 μ.μ. με 6 μ.μ., δηλαδή εκεί περίπου πού ήταν πριν αυστηροποιηθεί το ωράριο. Διαφορετικά θα μπορούσε για τις δύο επόμενες εβδομάδες να αλλάξει η ώρα απαγόρευσης με ισχύ από τις 10 το βράδυ ως τα ξημερώματα.

Συνεπώς, πιθανότητα από αυτό το Σαββατοκύριακο ο κόσμος θα μπορεί να απολαύσει τον ηλιόλουστο καιρό που προβλέπεται χωρίς περιορισμούς στις διαδημοτικές μετακινήσεις.



via Ειδήσεις https://ift.tt/2PgL1oY
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη