Σκοτώθηκε σε πτώση ελικοπτέρου ο πλουσιότερος Τσέχος

Σκοτώθηκε σε πτώση ελικοπτέρου ο πλουσιότερος Τσέχος

Ο δισεκατομμυριούχος Πετρ Κέλνερ, ο πλουσιότερος άνθρωπος της Τσεχίας σκοτώθηκε το Σάββατο σε συντριβή ελικοπτέρου στην Αλάσκα, ενώ ακόμα 4 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

 

 

Συνολικά πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στα βουνά της Αλάσκας, ανάμεσά τους και ο 56χρονος Κέλνερ κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. «Ανακοινώνουμε με την πιο βαθιά θλίψη ότι, σε δυστύχημα ελικοπτέρου το Σάββατο 27 Μαρτίου στα βουνά της Αλάσκας, ο ιδρυτής και κάτοχος της πλειοψηφίας του ομίλου PPF, ο Πετρ Κέλνερ έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του.»

Ο Κέλνερ ήταν μια κορυφαία επιχειρηματική φυσιογνωμία στην τσεχική μετακομμουνιστική εποχή, με τον πλούτο του να υπολογίζεται σε 17,5 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Forbes, ο Πετρ Κέλνερ είχε ιδρύσει τον PPF ως μια επενδυτική εταιρεία με συνεταίρους για να συμμετάσχει στο πρόγραμμα της χώρας για την ιδιωτικοποίηση εκατοντάδων εταιρειών κρατικής ιδιοκτησίας.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3cvT22f
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη